Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Nagyon elkezdtem hasasodni,...

Nagyon elkezdtem hasasodni, mit csinalok rosszul?

Figyelt kérdés

Nos az a gond, hogy tomegelni akarok. Jott is a súly, de a hasamon meglatszik nagyon. Eddig oda figyeltem a kaloriara is. De most felidegesitett ez, tudom h tomegeleskor nő a has is de ez mar tulzasxd.

Mennyire jo ez: kaloriaval nem foglalkozok, csak a szenhidrattal feherje zsir. Szenhidratban is jobb esetben 4* lesz. Eddig volt vagy 5-6* de kaloriara adtam, hogx az is meglegyen ne csak a ch.

90kg vagyok, zab+koret pl rizs. Igy lesz 290 300g szendhidrat. + az ilyen toltelek dolgok esetleg +etkezessel meg vagy 60g.vagy tomegnovelo stb.

Tomegnovelot csak most kezdek el inni csak edzesek utan. Eddig csak feherjepor +szilard kaja volt.

2018. ápr. 8. 22:44
 1/3 A kérdező kommentje:
Hany oraig szoktatok sok szenhidratos kajat enni? 8ora az mar keso? 10-11kor fekszem.
2018. ápr. 8. 22:49
 2/3 anonim ***** válasza:
Uhh az gaz ha en nem ertem kb a felet? Amugy tomegnovelo nem kell.
2018. ápr. 9. 07:23
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha nagyon zsirosodsz,vedd vissza kicsit a ch-t, cukros tomegnovelo pedig nem kell. Lehet ha azt elhagyod,meg is szűnik a probléma. Zsír mindenképp jön tomegeles alatt. Havi kb. 1kg hízás a reális naturalban kezdetben.
2018. ápr. 9. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!