Edzés minimálisan megereszkedett mellre, milyen hatással van, ha szilikon a cici? Többi lent
Na kifejtem mire is gondolok. :)
Több helyen olvastam már, hogy maga a mell zsírból áll, tehát, ha fogyok akkor lemegy, ha pedig hízok, akkor nagyobb lesz. Illetve azt is hallottam, hogy a fogyástól kisebb mértékben megereszkedett mell már sosem fog úgy állni mint a cövek, de melledzéssel minimálisan javítható a helyzet, ha izmot pakolunk alá. Tehát esetemben arra gondolok, hogy fogyás után a megmaradt mellállományom és a hamarosan felépített :D mellizmom között van egy implantátum. Ez esetben az a minimális megereszkedés is megszűnhet? Remélem értitek az elméletem, hiszen nekem van még ott valami ami kitöltse, vagy nem is tudom hogy fogalmazzak, megemeli :D:D Bocsi, ha hülyeséget kérdezek
Elvben igen. Kérdés az, hogy mennyire vannak megereszkedve, mekkorák az implantátumok, milyen idős vagy, eleve mennyire voltak feszesek stb.
Véleményem szerint mindenképpen javítana a helyzeten, de vajon mennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!