Jogilag lehetséges, ha már erkölcsileg elcsúszott?
Ha arra gondolsz, hogy cserébe szexuális szolgáltatást vársz el, akkor az jogilag nem lehetséges. Ha mondjuk fotóznád, vagy sétálnál vele az utcán stb, az megoldható.
/Ügyvéd/
Randi helyett szívesebben költöd ilyenre a pénzt?:D Nem vagy egy gazdasági zseni:D
Ha köttök írásos szerződést, gyakorlatilag bármi belefér, amiben megegyeztek..
De ja, erklcsileg kbaszottul elcsúszott. Önértékelési problémákkal küzdő lányokat akarsz kihasználni..
Szerintem keress egy szilikonos prostit. Nem útszélit, hanem neten rendelhető, házhozmenőset. Ha egész estére bérled, akkor is olcsóbb, mint a műtét, érzelem meg kapcsolatszerű érzés meg pont annyi van benne, mint egy szerződésben:D
"Ha arra gondolsz, hogy cserébe szexuális szolgáltatást vársz el, akkor az jogilag nem lehetséges."
Az "ügyvéd úr" kicsit melléfogott.
Semmi akadálya nincs annak, hogy szerződj egy ilyen lánnyal és anyagilag támogasd, akár szexuális ellenszolgáltatásért cserébe. A dolog előfeltétele, hogy nagykorú legyen és cselekvőképes, azon túl persze, hogy el is fogadja az ajánlatodat.
Szerintem szexuális szolgáltatást kikötni szerződésben - még ilyen formában is - jó erkölcsbe ütközik. Nem hiszem, hogy ezt bármilyen bíróság érvényesítené.
Más jogszabályhelyem nincs.
Az ügyvéd voltam.
"Nem hiszem, hogy ezt bármilyen bíróság érvényesítené."
Sajnos te nem voltál ügyvéd, mert ha az lettél volna, akkor tudnád, hogy a szerződéseknek NEM érevényességi kellékük a bírósági jóváhagyás.
Ahogy sajnos azt sem tudod, hogy ha egy prostituált és egy kuncsaftja szóban megállapodik, akkor bizony szerződik (szerződni lehet szóban, írásban és ráutaló magatartással) és ez nem jogelenes.
e) prostituált: az a személy, aki anyagi ellenszolgáltatásért szexuális szolgáltatást nyújt, függetlenül az ellenszolgáltatás nyújtásának időpontjától, illetve attól, hogy az ellenszolgáltatás a szexuális szolgáltatás igénybe vevőjétől vagy - a szolgáltatásra tekintettel - más személytől származik;
f) szexuális szolgáltatás: a prostituált olyan, a szolgáltatást igénybe vevővel való testi érintkezést is igénylő tevékenysége, amely a szolgáltatást igénybe vevő szexuális vágyának felkeltésére, illetve annak kielégítésére irányul;
forrás: jogtár/nemzeti törvénytár. A jogszabály mai napon (2017.02.09.) hatályos állapota.
"Sajnos te nem voltál ügyvéd, mert ha az lettél volna, akkor tudnád, hogy a szerződéseknek NEM érevényességi kellékük a bírósági jóváhagyás. "
??
Nézd komám, ha én kötök egy szerződést - nyilván az OP írásban kötné, hogy a csaj le ne léphessen - és abból vita támad - mert mondjuk a csaj lelép - akkor nyilván bírósági úton kell érvényesíteni, nem?
Ha elmész a prostihoz, beteszed neki, és utána otthagyod az asztalon a pénzt, az valóban egy szerződés (szerintem az is jó erkölcsbe ütközik), de ott már mindenki szolgáltatott, tehát nem kell semmit érvényesíteni.
Hogy random jogszabályhelyeket idemásolgatsz, attól meg nem fogsz okosabbnak tűnni.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!