Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Jogilag lehetséges, ha már...

Jogilag lehetséges, ha már erkölcsileg elcsúszott?

Figyelt kérdés
Arról van szó,hogy a házassági szerződéshez hasonlóan működne. Támogatnék egy lányt ,ha szilikonos mell műtétre van szüksége. Cserébe ugye élvezeti előnyben részesülnék. Sok lány boldogtalan és randi helyett szívesebben költöm ilyenre a pénzt,csak nem akarom azt hogy kfizetem a műtétet és akkor lelép. Nem vagyok se beteg se perverz, csak kiváncsi vagyok. 20/F

2017. febr. 8. 10:35
1 2 3
 21/22 anonim válasza:

#19:

Arra, hogy egy ilyen témájú szerződés esetében a jogrendszer védi -e az érdekeit. Arra a válasz igen, mivel egy ilyen szerződés is érvényesíthető bíróságon. Persze nem a szexre fogják kötelezni, hanem a pénz visszafizetésre, de azt kérdező nem is állította sehol, hogy a szexet akarná ilyen esetben behajtani.

2017. febr. 9. 17:06
 22/22 anonim ***** válasza:

"Persze, hogy jogosult, hiszen arra szerződött, csak hát, magyarországon olyan nincs, hogy bárkit polgári jogi úton rábírjanak egy olyan teljesítésre, amelyre önszántából nem hajlandó.

Ezért vannak a szerződési biztosítékok, hogy ha a szerződő fél nem teljesít, esetleg hibásan, vagy részlegesen teljesít, akkor se járjon a másik fél rosszul. "

Remélem te azért nem jogász vagy, csak egy olyan ember, aki jobban értesz hozzá, mint a jogászok.

2017. febr. 9. 17:06
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!