Mi alapján válasszak plasztikai sebészt mell nagyobbításhoz?

Na mégis? Ár alapján nem? Kimész Szerbiába, poton 15 000Ft-ért két gumilabdát betömnek és voiala, nagy mellek...
Egyértelmű hogy referencia (sok, nagyon sok referencia) ahogy előttem is írták. De ez mégis hogy lehet kérdés?

Ár alapjan! vannak nagyon jó 650-700 ert.aki 1 misit kér az hasznot tesz rá!
utolsó te meg jó hülyeseget írtal..

Természetesen mindenki hasznot tesz rá. Hiszen ők is pénzből élnek. A legdrágább sebészek valóban a legjobbak.
Ez pontosan az a szakterület ahol az ár tükrözi a minőséget.
Meg kell találnod a számodra legmegfelelőbb sebészt. Mindenkinek más az ideális. A plasztikai sebészek is emberek és meg van a maguk izlésvilága ami jól tükröződik a munkájukon. Akár formáról, akár méretről van szó, akár elhelyezkedésről.
És nyilván emelett az sem mindegy mennyit ér meg neked a saját tested, és mennyi pénzt akarsz magadra fordítani.
Senkit nem szeretnék megbántani, de én a magam részéről olyan sebésszel szóba sem álltam volna aki 600-ért műt. Egy magas szintű műtő költsége kb fél milló. Szóval nem értem hogy tud valaki 600-ért műteni

A nőiességet akarod növelni egy műtéttel és pont az egyik legnőibb dolgot akadályoznád meg vele: mellnagyobbítás után baromi nehéz ha egyáltalán lehetséges szoptatni.
Itt van 25 ok amiért nem érdemes megcsináltatni:
Itt nézz körül
Szubjektív
FORMÁS legyen és max közepes de minden más fontosabb külsőleg is arc segg lab csípő derék. Nem tudom elkepzelni hogy egy jó alakú nő a melle miatt ne tetszen és azt se hogy egy rossz alakú szimpatikusabb legy más mellekkel. A nagy mell számomra "tőgy" ami a tehénnek van.
Nézd meg a TLC c ezeket a műtéteket előbb,
majd utána dönts!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!