Erő szempontjából 5x5 vagy 3x5?
Erős és izmos szeretnék lenni. De ha választanom kéne a 2 közül, akkor inkább az erőre mennék.
Az ismétlésszám már megvan, az 5.
De a sorozatszám mennyi legyen, 3 vagy 5?
Mennyit számit hogy 2 sorozattal többet vagy kevesebbet csinálok valamiből? Melyik lenne a megfelelőbb választás, az 5x5, vagy a 3x5, és miért?
#1, értem köszi. Szóval akkor haladóbb szinten kell átváltani majd 5x5-ről 3x5-re.
#2, légyszives engem ne okitson ki egy 14 éves.
ha nagyobbat akarsz felemelni akk 3x5, a lenyeg izomnovekedes szempontjabol h a munka = legyen
vagyis 3x5 be megcsinalod 100kgvel munkad 1500 lesz
5x5 be kihozod az 1500-ot és ua izom fog nőni viszont elég valoszínű h ha 5x5 tel edzesz egy évig, és utána megcsinálod maxod (1 ismétlés lényeg h menyire nagyal tudod) akkor kissebb lesz mint a 3x5 be, mert 5x5 be nem szoksz hozza a nagyobb sulyhoz-izmod ua lesz, de lehet h izuleteid se birnak a nagyobb sulyt hisz nem szokott hozza a tested
#4, akkor ne válaszolgass, ha nem értesz hozzá.
Ha értenél hozzá, akkor nem írnál hülyeségeket.
12x5? Ha tudnád, ha erőt akarunk fejleszteni, akkor jobb minél többször csinálni az adott gyakorlatot. A 12x5-tel viszont jó esélyed van, hogy nem tudsz regenerálódni és a heti pl. 3 guggolás helyett csak 1-et tudsz csinálni..
Arról pedig, hogy 14 éves vagy, az nem vicc volt, mivel tudom, hogy annyi vagy.
Ennél a kérdésnél asszem már megbeszéltük: https://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__testepites__916..
A százalékod azóta mitsem változott, szóval légyszíves hagyd abba.
Hát figyelj, szerintem nem sokan vannak olyan alacsony százalékon, mint te :DD
A másik meg, hogy mindenkinek megvan a saját stílusa, és te még mindig ugyan olyan gyerekes vagy, mint a másik kérdésnél.. Meg azt sem értem, minek jössz ide hülyeségeket irogatni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!