Kar/has edzés? Étrend, feladatok, stb
Január 31. óta szoktam edzeni, hasra és karra. Naponta kb 20 percet edzem, mert az időm nem mindig engedi.
Változás van, 57kg-ról 54,5kg-ra fogytam, és kicsit izmosabb vagyok, jobb az állóképességem.
Viszont, kicsit gyorsabban akarok izmosodni, természetes módon.
Amik különösen érdekelnek:
-Mik azok az ételek, amiket mindenképpen kerüljek el, vagy nagyon kevésszer fogyasszak
-Mik azok a feladatok, amiket érdemesebb minél többször csinálni+mennyi ideig, hiszen ez a 20 perc nem hiszem, hogy elég.
Ezenkívül minden hasznos tanácsot elfogadok.
(Fogalmazásért elnézést)
16/L
"-Mik azok az ételek, amiket mindenképpen kerüljek el, vagy nagyon kevésszer fogyasszak"
Nincs ilyen.
Nem csak karra és hasra edzünk... Az időd nem engedi? 16évesen mi olyan elfoglaltság van ami nem enged meg heti 3x1óra teljes test edzést? hm.
Most, hogy szünet van, rendelkezem elég idővel.
Viszont suliidőben 10-11 órám szokott lenni, bármennyire is durván hangzik, és 6-7 körül érek haza.
Hétvégente meg sokat kell a tanulással foglalkoznom.
Talán a hétfő meg a péntek lazább.
Jó lenne egy normális, kidolgozott étrend, de úgy látom, nem akarsz belemászni a dologba :)
A lényeg, a cukrot kerüld, meg a többi gyorsan felszívódó szénhidrátot (pl. kenyér, tészta). Fehérjét pedig fogyassz bőven (abból épül az izom).
Edzéssel kapcsolatban pedig azt tudom mondani, amit az első írt, ne csak karra és hasra eddz! Az nagyon nagy erőkülönbségeket tud okozni a testedben, nem lesz jó, hidd el nekünk. Igazából millió egy gyakorlat van, és nem tudjuk, milyen szinten állsz, ezzel kapcsolatban akkor jársz a legjobban, ha rákeresel neten, és kialakítasz egy saját edzéstervet.
20 perc pedig tényleg kevés, de ha mindenáron csak ennyit akarsz, az legyen baromi intenzív.
Nem célom, hogy csak 20 percig eddzek.
Ha több idő kell, vagy külön étrend, csak azért, hogy jobban megerősödjek, állok elébe :).
Nem szeretném annyiban hagyni az egészet, sokszor elkezdtem edzeni, és mindig abbahagytam, most viszont nem szeretnék ugyanígy járni.
(Köszönöm az eddigi válaszokat)
Ez az étrendes dolog, fölösleges, ideig-óráig lehet tartani, de utána elvonási tüneteid lesznek.
Érdemes csak a makrókra figyelni és ennyi
Köszi:)
és még egy kérdés
valaki tudna olyan magyar oldalt ajánlani, ahol viszonylag jó edzéstervek vannak? (otthoniak, persze)
kerestem néhányat, de kezdőt nem igazán találtam.
Powerbuilder.hu
Toltsd le innen az ebookjukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!