Mit szedjek be hogy hatása és látszatja legyen?
B vitamin.
Amúgy meg vicc,hogy azt se tudod,hogy mit nyomtál?... hmm érdekes ember lehetsz.. na mindegy
Amúgy most mi a kérdés? Kúra összeállítás? vagy mi? mert igazán nem értem a kérdés lényegét,ha esetleg kúra érdekelne, minimális támpontot tudok adni neked, alap kúra, és utókúra.. Privátban
Az igen. Azt amúgy, hogy gondoltad, hogy nem eszek de szteroidot nyomsz? Nem a cuccból lesz izom hanem a tápanyagból...
Hasonló méretekkel rendelkezem én is, amolyan botsáska testem van. 1 évig edzettem anélkül, hogy figyeltem volna a kajálásra. Eredmény kb 1 kg. Augusztus óta odafigyelek rá, ez nem azt jelenti, hogy csak csirkerizst eszem, eszek sokmindent csak figyelek rá, hogy elég is legyen. Eredmény, testzsírom kb maradt a régi, kockás has bőven megvan és feljött 7 kiló. Semmi sustanon meg istentudja mik nem kellettek ehhez eszembe se jutna. (Jó mondjuk én enyhén hipohonder vagyok és megőrülnék a mellékhatásoktól :D )
Az én sztorim nem csoda történet erre bárki képes akiben van némi akarat, fegyelem, elszántság. Nem kellett megszakadnom, hogy elérjem ezt. De aki ennyire nem képes és 70 kilósan kezdő amatőrként szúrja magát az megérdemli...
ne kokszolj hanem egyél bazzmeg.
fehérjepor is teljesen felesleges ilyen szinten, azt hagyd meg a versenyzőknek... hús, tojás, tejtermékek, napi 5x kaja, és sok alvás.
Jó okos vagy.
A kaját rakd rendbe 75 kilósan, ez az első!
Tele a net normális oldalak, normális tanácsaival.
Ha keményen edzenél kizárt, hogy nem lennél éhes. Felejtsd már el a cuccot, legalább az elején!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!