Mi lesz így a holnapi emelésekkel?
Figyelt kérdés
Holnap lenne felhúzás,de ma éjjel rosszul lettem,40 fokos lázam van2018. márc. 27. 19:53
1/6 anonim válasza:
Ne nyafogj, mi vagy te kislány? 40 fokos lázzal simán lehet felhúzásban maxolni. Eridj edzeni!
2/6 Lazy Lover válasza:
Ne hogy edz ... majd ha jobban leszel
3/6 anonim válasza:
Ne hallgass a másodikra! Leesik az izom ha nem edzel aztán csoffadt leszel mint a szegény megboldogult Stephen Hawking.
4/6 anonim válasza:
Igy van, ahogy a #1 mondja, mit nekem betegség.
5/6 anonim válasza:
oszinten ha van erom akkor edzek, elsosorban itthon (nyogok minden ismetlesnel..) és pulcsiba szobat szetfutve stb.. altalaban hasazok, majd 1 ora mulva semmi bajom, majd visza ágy, vagy edzes ha birom- ua. pulcsiban és vigyazok nehogy hideget kapjak, am fontos merd kozbe sokat a lazad nehogy meggyilkoljalak
6/6 anonim válasza:
Ez nem betegség. Felhúzás előtti nap nekem mindig 40 fokos lázam van. Ez ezzel jár. Ha nem lenne, akkor valamit rosszul csinálsz
Bicepszedzés előtti éjszaka meg általában kihülök
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!