Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mi lesz így a holnapi emelések...

Mi lesz így a holnapi emelésekkel?

Figyelt kérdés
Holnap lenne felhúzás,de ma éjjel rosszul lettem,40 fokos lázam van

2018. márc. 27. 19:53
 1/6 anonim ***** válasza:
71%
Ne nyafogj, mi vagy te kislány? 40 fokos lázzal simán lehet felhúzásban maxolni. Eridj edzeni!
2018. márc. 27. 19:59
 2/6 Lazy Lover ***** válasza:
32%
Ne hogy edz ... majd ha jobban leszel
2018. márc. 27. 20:02
 3/6 anonim ***** válasza:
56%
Ne hallgass a másodikra! Leesik az izom ha nem edzel aztán csoffadt leszel mint a szegény megboldogult Stephen Hawking.
2018. márc. 27. 20:11
 4/6 anonim ***** válasza:
Igy van, ahogy a #1 mondja, mit nekem betegség.
2018. márc. 27. 20:15
 5/6 anonim ***** válasza:
oszinten ha van erom akkor edzek, elsosorban itthon (nyogok minden ismetlesnel..) és pulcsiba szobat szetfutve stb.. altalaban hasazok, majd 1 ora mulva semmi bajom, majd visza ágy, vagy edzes ha birom- ua. pulcsiban és vigyazok nehogy hideget kapjak, am fontos merd kozbe sokat a lazad nehogy meggyilkoljalak
2018. márc. 27. 22:34
 6/6 anonim ***** válasza:

Ez nem betegség. Felhúzás előtti nap nekem mindig 40 fokos lázam van. Ez ezzel jár. Ha nem lenne, akkor valamit rosszul csinálsz

Bicepszedzés előtti éjszaka meg általában kihülök

2018. márc. 28. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!