Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mit javasoltok így a holnapi...

Mit javasoltok így a holnapi edzésre?

Figyelt kérdés

Hosszú kihagyás után (terhesség, szülés, utána egyéb műtét) végre eljutnék edzeni személyi edzővel.

Az elmúlt hetekben is mentem volna, de vagy a gyerek betegedett le, vagy az edző, ezért folyamatosan tologattuk. Most már nagyon szeretnék menni.

Annyi a gondom, hogy lecsengőben van nálam valami légúti cucc, időnként hurutosan köhögök. Nem fertőzök, csak néha rohamszerűen köhögök pár másodpercig.

Érdemes így elmenni edzeni? Esetleg emiatt most az aerob részeket mellőzzük (ahol kapkodnám a levegőt, pl. futógép) addig, amíg rendbe nem jönnek a hörgőim?

Járt már így valaki?

Mivel hosszú kihagyás után, edzetlenül kezdek neki, nem hinném, hogy rögtön durva terheléssel indítana az edző, inkább átmozgatásos, kis súlyos edzés lenne eleinte.

2015. nov. 25. 08:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha mar jartal regebben akkor minek edzo? Teljes testes atmozgatast fog szerintem csinaltatni.
2015. nov. 25. 09:05
 2/4 anonim ***** válasza:
Amíg nem gyógyultál meg teljesen, addig nincs edzés.
2015. nov. 25. 09:06
 3/4 A kérdező kommentje:

Azért kell edző, mert végigvarrták a hasizmomat és a sérülésveszély miatt nem merek egyedül durr-bele módon nekiállni.

Régebben egyrészt nem szültem (ott is roncsolódott pár alkatrész), másrészt nem volt ilyen, nagyobb izomzatot érintő műtétem. Tehát korábban simán nekiálltam egyedül, aztán "hadd fájjon" alapon ment. Most a sérülésveszély miatt nem hősködnék, nem akarok a sebészeten kikötni, mert elbacok egy mozdulatot és szétreccsen valami.

2015. nov. 25. 09:15
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha már (sajnos) így is ennyi kihagyás volt, akkor szerintem nyugodtan megvárhatod amíg teljesen kigyógyulsz, így mindenki jobban jár :)
2015. nov. 25. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!