Milyen konditermet javasoltok egy kezdőnek? (Bővebben lent! )
Két napja kezdtem el ezt az edzéstervet: [link]
Ez előtt még soha nem jártam konditerembe, úgyhogy most elkezdtem, mert 20 évesen az 55 kilómmal nem érzem valami jól magam. A konditeremben az egyik csávó beokoskodott, hogy ezzel csak az időmet pazarlom, és inkább fogadjak fel "pár ezerért" egy személyi edzőt, aki elmondja, hogy hogy kell rendesen csinálni. (A csávó egyébként nem személyi edző, csak lejár a kondiba edzeni.) Szerintetek igaza volt, és inkább csináljak mást, vagy egyenlőre maradjak meg annál, amit most csinálok?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Ez rajtad múlik, attol hogy én vagy a másik leirja hogy te szerintem igaza vagy nincsen attól nem lesz semmi sem!!
Dönts te, étkezz normálisan(normális kajákat) és edz rendszeresen, na attol biztos hogy fogsz nőni!!
Igy hogy nem mondtál magadról semmit csak hogy 20évesen 55kiló, magasságod?
Olcsót, hogy ne érezze már az elején nagy pazarlásnak.
Elkezdtél valamit, ha nézel videót hozzá meg magadat a tükörben kivitelezés közben (nem a bicepszedet meg a melledet, hanem a kilengéseket meg a tartományt) akkor nem lesz rossz.
Ha megteheted és akarod is, akkor kereshetsz személyit. Ha nem, akkor megélsz nélküle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!