Első lombikunk. Most lesz a beültetés holnapi napon. Mit javasoltok, mit lehet és mit nem mit ne csináljak mire figyeljek? Mennyi ideig kell pihenni azon a napon? Kifolyhatnak azonnal?
Szeretnénk hogy sikerüljön, ezért minden tanácsot szivesen fogadunk!
A Kaáliba járunk,meg vagyunk elégedve. 14 petesejtet szivtak le, és 12 termékenyült meg! Nagyon örülünk de szeretnénk mindent jól csinálni! Adjatok tanácsot!!! Köszönjük!!!
Szia!
Hú, ez nagyon szép eredmény! :)))
Először is az orvosod kérdezd ki jó alaposan.
Mi is a Kaáliba járunk (tesó), de csak annyit mondtak, hogy kevesebb aktivitás, több passzivitás.
Amikor sikerült a(z első) gyermek, annál a lombiknál nem feküdtem sokat. A visszaültetés+ 2 nap még a lakásban voltam, olvastam, pihentem. De utána már minden egyes nap mentünk sétálni a férjemmel napi 30-40 percet. Sok folyadékot ittam, és normálisan étkeztem.
A legfontosabb, hogy próbáld elterelni a gondolataidat, nézzél filmeket, olvassál olyan könyvet, amelyeket már rég el akartál, csak eddig nem volt időd.
Kb. ennyi! Nagyon sok sikert kívánok! :)
Megtörtént :) Sajnos nem nézhettem meg a járvány miatt de a feleségem jol viselte és meg is nézhette :)
1-et kaptunk vissza. Ultrahang képet is kaptunk róla :)
Kapott hcg hormon szurit és kupot sárgatestpotlásta 3x2 plusz metypedet és doxicilint is szed :) Úgyhogy eléggé rá van segitve, ja és c vitamint 4000 egységet naponta plusz terhesvitamint is:) SZURKOJATOK :)
Nagyon drukkolok!!! (1. válaszoló vagyok!)
Megkérdezhetem, hogy C vitamint miért kell szedni?
Nekem ilyen nem volt, mellesleg most kezdjük a stimulációt ismét márciusban.
Akkor drukk neked is :)
Nem tudom, a doki mondta,gondolom immunrendszererősítés. Most már csak utrogestan és metypred amit szednie kell. emellett szedi a d3 vitamint és a c vitamint oplusz a kismama vitamint :)
Nagyon szeretnénk ha megmaradna.. :)
Szia! Nekünk az első lombik sikerült, már 4,5 hónapos:-) Mivel mi 36 évesek voltunk már akkor, ezért 2 embriót ültettek vissza. Egy tapadt meg:-) amit nekem javasoltak, adtak:
-Aspirin Protect-et, Crinone kúpot és Utrogestan tablettát szedtem, rengeteg c vitamint és E vitamint (ezt a nyálkahártya vastagítására a könnyebb begyazódáshoz)
-RENGETEG fehérje fogyasztása javasolt.Én túrót ettem túróval, kakastöke pörit túrós nokedlivel, velőt...fontos a céltudatos táplálkozás. Én a beültetés után nagyon sokat pihentem, de azért nem feküdtem egész nap (van egy 5 éves kislányom is:-), viszont számítógépezni tilos! (nem tesz jót sem a megtapadásnak, sem a lelkivilágnak)Emelgetni tilos!
Nekem az első jelei a sikerességnek ezek voltak:
-egyik éjszaka iszonyatos görcsökre ébredtem, alig tudtam kimenni a wc-be annyira belenyilallt a hasamba.
-folyamatosan puffadtam 3 napig.
A beültetés utáni 8. napon halvány pozitívat teszteltem:-)
Sok sikert Nektek, drukkolok nagyon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!