Nektek melyik a nehezebb? Nyomó, vagy húzó gyakorlatok?
Toló: fekvenyomás, vállból nyomás, tolódzkodás...
Húzó: felhúzás, evezés, húzódzkodás...
csak egy gyors közvélemény kutatás céljából :D
súlyt is írhattok!
Nekem izomtól függ.
Tolás: Tricepsz brutálisan megy, fekvenyomás alig.
Húzás: Csuklya brutálisan megy, bicepsz alig.
Alig = elérem az izomlázat, de (ennyi idő után) mehetne nagyobb súllyal is.
25/F, 196 cm, 150 kg.
Ez gyakorlatonként változó. Felhúzásba meg evezésbe jóval erősebb vagyok mint fekvenyomásba meg vállból nyomásba, ellenben húzódszkodásba lóf_sz gyenge vagyok tolódszkodásba meg erős. Fekvenyomás pl. 100kg 4 ismétlés, vállból nyomás 55kg 6 ismétlés, felhúzás 130kg 5 ismétlés, evezés 105kg 10 ismétlés, Húzódszkodás 1-szer tudom magam felhúzni széles fogással szűkkel meg 4-szer, tolódszkodásnál meg magamra rakok egy 10 és egy 15kg-s láncot és úgy is megy 10 ismétlés.
23F/177cm/102kg
Ha osszesitem, akkor a huzok jobban mennek.
Fekvenyomni egykezesekkel nyomok, piramis rendszerben aminek a vege 48kg.
Fureszelni 55kgval de ott sorozatban.
Mellrol nyomas 60kgval megy sorozatban jelenleg, a felhuzas pedig piramisban aminek a vege 175kg.
Tolodzkodas lenyegesen konnyebben megy mint a huzodzkodas, bar soha nem tolodzkodtam huzamosabb ideig.
Én is csak azt tudnám mondani,hogy gyakorlat függő,de inkább a húzó gyakorlatok a nehezebbek számomra.Pont amiket írtál példának,felhúzás és evezés.
Toló gyakorlatok elég jól mennek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!