Mennyire jó eredmény naturalon?
Sziasztok!
2, max 2.5 éve kezdtem az edzést(18 évesen) heti rendszerességgel (kisebb, nagyobb kihagyásokkal, de igyekeztem legalább heti 4x lejárni). Akkor a testsúlyom kb 65kg lehetett.Magassgom 178cm. Fekvenyomásra emlékszem, kezdőként a maximum 55-60kg volt(1 ismétlés).
Most 80kg vagyok, a maximumom 120kg(1 ismétlés), 110-be maximum 3 ismétlés.
Amikor tudtam akkor mindig figyeltem az normális étkezésre, táplálékkiegészítőt csak fehérjét használtam, azt a kezdetektől.
Viszonyításképp nektek mi a tapasztalatotok, ti hogy fejlődtetek? Illetve van e még innen feljebb külsőleg beadott tesztoszteron nélkül?
Mivel ez a sport főleg a kinézetről szól,ezért súly sok mindent nem mond.
Naturálon ha totál jól csinálsz mindent 4évig lehet fejlődni,de nyílván dolgozol, stb stb szóval nem csak ennek élsz,így nyílván nem tökéletes az életmód,így hosszabb ez az idő.
Koxhoz meg csak akkor nyúlj ha versenyzési céljaid vannak,mert 1 kúra nincs csak első.
Egy abszolút kezdő mindenféle gyakorlattól
fejlődik,mert
a szervezetnek új. De ha már haladó, nehezebb lesz
megszerezni a centiket, már variálni kell az edzéseket.
A gyakorlatok sorrendje,pihenő idő váltogatás,sebesség,
a súly emelése,csökkentése,új gyakorlatok,kombinációk.
Variálás az étkezésben. Tesztoszteront a versenyzők
használnak. De a többségük nem ússza meg büntetlenül.
Aki kokszolásra szánja el magát,annak számolni kell azzal hogy: hamisítványt kap, mellékhatások, nem olcsó: és ne
gondolja hogy nem kell normálisan étkezni, keményen edzeni,a kiegészítőket bevinni,mondván hogy a koksz megold mindent...nem! Egyáltalán nem! Ha majd véreset vizelsz, stb....
akkor nincs gond. Fel a fejjel bátran, hisz te akartad nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!