Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mennyire jó eredmény naturalon?

Mennyire jó eredmény naturalon?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

2, max 2.5 éve kezdtem az edzést(18 évesen) heti rendszerességgel (kisebb, nagyobb kihagyásokkal, de igyekeztem legalább heti 4x lejárni). Akkor a testsúlyom kb 65kg lehetett.Magassgom 178cm. Fekvenyomásra emlékszem, kezdőként a maximum 55-60kg volt(1 ismétlés).

Most 80kg vagyok, a maximumom 120kg(1 ismétlés), 110-be maximum 3 ismétlés.

Amikor tudtam akkor mindig figyeltem az normális étkezésre, táplálékkiegészítőt csak fehérjét használtam, azt a kezdetektől.

Viszonyításképp nektek mi a tapasztalatotok, ti hogy fejlődtetek? Illetve van e még innen feljebb külsőleg beadott tesztoszteron nélkül?

2018. márc. 9. 00:09
 1/9 anonim ***** válasza:
Én 85kiló vagyok 2éve edzek és nekem is 120 a maxom. Elég jónak mondhatjuk magunkat szerintem
2018. márc. 9. 11:10
 2/9 BlodDrunk ***** válasza:

Mivel ez a sport főleg a kinézetről szól,ezért súly sok mindent nem mond.

Naturálon ha totál jól csinálsz mindent 4évig lehet fejlődni,de nyílván dolgozol, stb stb szóval nem csak ennek élsz,így nyílván nem tökéletes az életmód,így hosszabb ez az idő.

Koxhoz meg csak akkor nyúlj ha versenyzési céljaid vannak,mert 1 kúra nincs csak első.

2018. márc. 9. 14:47
 3/9 anonim ***** válasza:
Hogyne lenne. Nekem 150kg a vége fekve. Bár én 12 éve edzem súlyzókkal, de lassan egy évtizede nem fejlődtem sem kinézetben, sem erőben.. (Jó ez túlzás, de sírva fakadna az ember, ha belegondolna, hogy az első két év és az utána lévő 10 mit hozott...)
2018. márc. 9. 15:16
 4/9 anonim ***** válasza:
Jo eredmenynek tunik. Bar a testepits inkabb a formarol szol. Senkit se erdekel hogy 120 kiloval nyomsz fekve ha szarul nezel ki. Eroemelesben szamit a sulyt. Ha a forma is passzol ehhez az perfekt.
2018. márc. 9. 17:25
 5/9 anonim ***** válasza:
Azért aki naturálban 80 kilóval 120 kilóval nyom fekve és mondjuk nem 1RM-ben, hanem szériában, annak azért annak max nagyon rossz genetikával lehet rossz melle esztétikailag
2018. márc. 9. 19:26
 6/9 Punisher 62 ***** válasza:

Egy abszolút kezdő mindenféle gyakorlattól

fejlődik,mert

a szervezetnek új. De ha már haladó, nehezebb lesz

megszerezni a centiket, már variálni kell az edzéseket.

A gyakorlatok sorrendje,pihenő idő váltogatás,sebesség,

a súly emelése,csökkentése,új gyakorlatok,kombinációk.

Variálás az étkezésben. Tesztoszteront a versenyzők

használnak. De a többségük nem ússza meg büntetlenül.

2018. márc. 9. 19:28
 7/9 anonim ***** válasza:
Hogyne lenne. Meg csak 80kg vagy.
2018. márc. 10. 06:04
 8/9 anonim ***** válasza:
Mivel ez a testépítésről szól, inkább a kezdeti és jelenlegi test méreteid, arányaid, és testzsír százalékod, az ami alapján véleményt lehetne mondani.
2018. márc. 10. 10:55
 9/9 Punisher 62 ***** válasza:

Aki kokszolásra szánja el magát,annak számolni kell azzal hogy: hamisítványt kap, mellékhatások, nem olcsó: és ne

gondolja hogy nem kell normálisan étkezni, keményen edzeni,a kiegészítőket bevinni,mondván hogy a koksz megold mindent...nem! Egyáltalán nem! Ha majd véreset vizelsz, stb....

akkor nincs gond. Fel a fejjel bátran, hisz te akartad nem?

2018. márc. 11. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!