Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szeretnék lefogyni, de hogyan?

Szeretnék lefogyni, de hogyan?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok,lány.163 centi és 56 kiló.Szeretnék lefogyni,de nem tudom hogyan.Az edzőtermet már próbáltam,nagyon nem jön be.A cardio,futás és ezek nekem nem nagyon mennek.Esetleg az úszás (mellúszás 1 óra normál tempóban)? 2 hónap alatt szeretnék 2-3 kilót kb lefogyni.

2018. márc. 8. 16:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
35%
Jön a nyár mi?
2018. márc. 8. 18:05
 2/11 A kérdező kommentje:
nekem májusban még nincs nyár köszi
2018. márc. 8. 18:59
 3/11 anonim ***** válasza:

De aranyos... :) Fogadni mernék, hogy tök jól nézel ki, de azért megpróbálom...

Vegyél használtan egy elliptikus trénert, fogyásra nagyon jó és tudsz közben zenélni, filmet nézni, stb.

A kajádról viszont nem tudunk semmit, így azt sem, mit kellene elfelejteni közülük.

2018. márc. 9. 19:02
 4/11 anonim ***** válasza:
Na pont hogy az elliptikus tréner nem ér semmit
2018. márc. 9. 19:16
 5/11 anonim ***** válasza:
Igazad van, elvégre csak az egész testet átmozgatja, ízület terhelés nélkül...
2018. márc. 9. 19:18
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm :D
2018. márc. 10. 12:50
 7/11 anonim ***** válasza:
#5 az nem dolgoztat meg semmit. Lendületből megy az egész
2018. márc. 10. 12:54
 8/11 anonim ***** válasza:

Inkább meg se szólaltàl volna:

Számos Hölgy mérhetetlen csodálattal adózik az elliptikus edzőgépeknek. Ez a rögeszme nagy valószínűség szerint arra alapozódik, hogy a cardio edzések hatásosak a zsírsejtek lebontásában és erre bármilyen aerob edzőgép alkalmas.

Először is érdemes leszögezni, hogy egy jól megtervezett étrend, melyet egyaránt kiegészítünk aerob és súlyzós edzésekkel sokkal hatásosabb mint a koplalás vagy csak a puszta cardio tréning. De ez még nem minden!

Számos tudományos kutatás kimutatta, hogy bár az elliptikus edzőgép használata kíméli meg leginkább az izületeinket, közel sem annyira hatásos, mint egy futópad, egy evezőgép, vagy éppen egy edzőkerékpár. Még kevésbé lehet összehasonlítani a zsírégető képességét az úszással vagy az intenzív kocogással! A probléma abban keresendő, hogy az elliptikus edzőgépek nem képesek jelentősen megemelni a pulzusunkat és ezáltal nem égetünk el elegendő kalóriát/zsírt. Ez azért van, mert az edzőgépen végzett mozgást jelentősen segíti a test lendülete és kevésbé kell megküzdenünk a korábban említett edzőgépeken fellépő terheléssel. Az elliptikus trénerek hónapokon át tartó használata is csak közepes eredményeket hoz, az előbb leírt sorok világosan indokolják ezt.

2018. márc. 10. 12:57
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem egy gyenge, fika, szart kell venni, hanem amelyiken komoly ellenállás van és alig van lendület. Én sem a felhő könnyed lötyögésre gondoltam.
2018. márc. 10. 13:26
 10/11 anonim ***** válasza:
#9 hidd el, az emberek 99%-a lötyögéses ellenállásra állítja. :) De a futás a legjobb és még ingyen is van
2018. márc. 10. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!