Melyik egyszerűbb, lefogyni vagy tömeget növelni?
Nem hinném hogy ezt így meg lehet mondani..van aki attól is hízik, ha ránéz egy szelet pizzára..nyilván hízni általában könnyebb..legalábbis zabálni bárki tud..a fogyáshoz meg kell változtatni az étrendet és mozogni kell..
Először még "tömegelés" nélkül is izmosodik az ember ha edz, de egyre kevesebb sikerrel. Ha nem visz be elég tápanyagot akkor megáll a növésben
Nekem is jobban megy a szálkásítás. Ha egészséges kajákat eszel, akkor az a kajamennyiség ami JÓL ESIK, kalóriamínuszt fog kiadni. Ha mellé edzel rendesen súlyokkal, és kardiózol is, akkor eleinte menni fog egyszerre a kettő egy pár hónapokig.
Én leadtam 7 kilót fél év alatt, úgy, hogy 2x annyi súlyt mozgatok meg.
Ez nagyon egyedi. Van, aki nagyon nehezen eszik eleget tömegnöveléskor, ahogy olyan is, aki éhezik szálkásításkor (egy jó étrend persze általában segít ezen).
Viszont zsírt veszteni sokkal gyorsabban lehet, mint izmot felszedni.
A fogyás, gyorsabban megy és látványosabb is.
Szálkásításnál heti 0,5-1kg-ot simán letudsz adni, míg tömegelésnél csak havi 1kg, de az sem a végletekig.
Szóval leadni 10kg-ot kb. 3-4 hónap, míg felszedni (izomban) kb. egy év.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!