Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Zyzz csuklya naturalon hozható...

Zyzz csuklya naturalon hozható, vagy ez kox nélkül felejtős?

Figyelt kérdés

[link]

Ha megnézitek váll és csuklya ami rohadt jó, tudom karja is kemény, de azért néz ki ilyen jól mert a csuklya annyira megadja neki az alapot, a váll az szerintem felejtős, a csuklya is szerintetek?

2018. márc. 7. 16:22
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Sorry, nem igazán foglalkoztam eddig az ilyen kérdésekkel, az edzésmúltam ( 2év) kimerült az erőemelésben, hipertrófiát nem ismerve, külsővel nem törődve, most el kezdett érdekelni ez a téma. Tudom, hogy régen sok Zyzz kérdés volt, de pont ilyen kérdést nem láttam, pedig rákerestem mielőtt kérdeztem. Meg hát érdekelt a mostani gyakorizók véleménye is, azért cserélődik itt is a társaság. Pl Herold és Cortez már nincsenek itt, és még sokan mások.

De ha nem akar valaki válaszolni, senki sem kényszeriti, ezért sosem értettem, miért baj ha valaki megkérdez valamit 20.-jára. Nem válaszolsz azt kész.

2018. márc. 12. 16:50
 12/13 anonim ***** válasza:

Szia, én örülök, hogy látok még kérdést róla, kövezzetek meg, de én nagyon imádtam a stílusát, egy szerencsétlen srác volt akit végig b...tattak a suliban vékonysága miatt, utána komolyan edzett aztán kokszolt és élte az életét, bulizott és élt, nem begyepesedve a 4 fal között depisen játszott valami hülye játékot életcél nlkül. Én is gondolkoztam már, hogy kipróbálom a kokszot, mert hasonló helyzetben vagyok mint ő, csak én négy év alatt semmit nem értem el ő meg egy nagyon szép kidolgozott testet.

Szerintem semmi esetre se hozható naturálban.

2019. jan. 13. 11:42
 13/13 anonim ***** válasza:

Nem a zyzzes kérdésre értettem.

Hanem hogy jobb lenne az ilyen és ehhez hasonló kérdésekhez egy képet is mellékelned magadról.

Akkor azonnal megmondom neked mi merre hány méter.

Naturalon is hozható de nem mind1 milyen a csuklyád izomtapadása.

Remélem érthetően írtam le.

De mivel nem nincsen kép így nem tudok biztosat mondani.

2019. jan. 13. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!