Több életszakasz óta edzők! Hogy ment az edzés mikor megkaptátok életetek első komolyabb munkáját?
Gimiben átlagban 8-14-ig voltam bent, és ugye vannak fix szünetek evésre, megoldható volt.
Egyetemen miután rájöttem h nem célszerű bejárni minden órára, illetve hogy akármekkora az anyag nem tudok érdemben egy nap olyan 3-4 óránál többet tanulni, még egyszerűbben megoldható volt.
Most megvan az első rendes munkám, 5kor kelek minden nap, bent hajtás végig, már nem tudok olyan sokat enni, reggel itthon nincs időm, bent sincs nyilván olyan sok, mikor hazajövök már nem ehetek olyan sokat mert rohanás edzésre (nem akarok guggolás közben behányni), edzésről meg rohanás haza hogy tudjak időben lefeküdni tehát már akkor sem ehetek sokat (sok evés lefekvés előtt zavarja az alvást).
Igazából már akkor is nagyon örülnék ha fent tudnám tartani ezt a közel 9 éves formát, jó eséllyel már így is naturál max.
De kíváncsi vagyok nektek milyen volt ez a nagy váltás edzés szempontjából?
Reggel időben kell kelni, ha teljes munkaidőben dolgozol előtte eszel, kajaszünetben, utána, edzés előtt pár órával és legközelebb este. Ez 5 étkezés, emellett egy shake.. így már 6. Nem megoldhatatlan.
Este összerakom a holmim, megfőzök másnapra, dobozolok,alszok és másnap meló, viszem az edzőcuccom, munka után eddzek, otthon kaja, pihenés, kis közösségi élet , kutyasétáltatás és kezdődik a főzés. Nem kivitelezhetetlen.
Minden cégnél vannak, akik kijárnak dohányozni 5-10-15 percekre. Ennyi idő pár óránként mindenkinek kellene, h. járjon (én pl. multinál, 2 monitor előtt dolgozok, hosszú távon nem a legegészségesebb).
10 perc alatt te is meg tudsz enni egy tonhalas/ tojáskrémes/ túrókrémes/ csirkemelles szendvicset egy kis folyadékkal/ shake-kel/ smoothival/ teával bármivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!