Hogyha lefogyok 50kg-ra aztan elkezdek 2100 kcalt enni akkor visszano a mellem?
Szoval.
Lement a mellem es ez nagyon zavar. Az lenne a kerdesem, hogy most 1300 kcal korul eszem, es igy fogytam 3 kg-t, (1kg zsirt, volt ilyen meres az edzoteremben). Na de... A mellem is lement. Es elegge ketsegbe vagyok esve.
Az lenne a kerdesem hogy ha most (55 kg vagyok) lefogynek meg 5 kg-t de ugye zsirbol.. dietasan eszem amugy, tofu, sovany feher husok, mozarella, turo egyszoval feherjedus kajak. meg ugye tk.zabpehely, zolsegek stb.
Es tegyuk fel meg csinalom ezt 1 honapig (januarban kezdtem el a dietat) vagy 1.5 honapig, lefogyok 5 kgt. Most nem is azon van a hangsuly, hogy mennyi ido alatt erhetnem el. Tehat 50 kg vagyok, vekony, a zsir eltunik a legtobb helyrol. Es aztan elkezdenek 2100 kcal korul enni? Vagy 1800. Csak hogy hizzak, de ez egy tomegnovelo etrend lenne, hogy legyen izmom (fenék) es nyilvan ettol hiznek azert.
Visszanone a mellem????
Bocsi a hosszu sztoriert:) remelem azert tudtok segiteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!