Edzés + kevés kaja + bogyó?
Figyelt kérdés
Edzés mellett sajnos rákényszerültem hogy naponta 30 percet fussak emellett 2x eszem tudom ebbe bele lehet kötni de 2x keveset...Érdekelne hogy hogyan tudnám ezt a fogyási folyamatot meggyorsítani nem a lustaság beszél belőlem de tudom hogy a fogyással nem csak zsír hanem izom is élül le így minél gyorsabban túl akarnék lenni a fogyás részén.Érdekelne hogy tudnátok e valami olyasmit ajánlani amivel gyorsabban tudnám futás mellett leadni a felesleget. Előre is köszi2018. márc. 2. 00:18
1/3 anonim válasza:
Nem tudom koffeinnel hogy vagy, de ha nem gáz a termogén zsírégetők segíthetnek valamennyit több kalóriát elhasználni.
2/3 BlodDrunk válasza:
Nincsenek csodaszerek,amik legálisak semmit nem fognak használni,Jó étrenddel,megfelelő edzéssel lehet fogyni heti 0.5-1kg-ot.
Egyéb szarságokat meg nem érdemes használni,mert komoly problémáid lehetnek belőle,ha nem értesz hozzá.,illetve azok "zsírégetők" amik nem épp legaálisak és használnak azok nem csak zsírt fogják bontani,szóval magukban tolni hülyeség lenne,mert egy csontváz leszel.
3/3 A kérdező kommentje:
BlodDrunk - Nem csodaszerre vártam most a napi 30 perc lassú futással napi szinten megy le 0.8 - 1 Kg csak sajna régen már megszívtam vele hogy addig csináltam még el nem értem a jó súlyt amit akartam leálltam és az egész visszajött szinte negyede idő alatt emiatt most elhatároztam ha el is érem azt a súlyt csak visszaveszek fokozatosan de nem hagyom abba csak az a baj hogy a futással nem csak zsírt égetsz.... Am vágom nem vagyok egy kis nyivákoló takony aki a csodaszerre vár csak kiváncsi voltam van e valami amivel meg tudom toldani .... van aki pl a ZöldTeát mondja valaki a Koffeinre esküszik stb
2018. márc. 2. 21:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!