Ezt ertem, hasonlóan gondolkodom etrendben, de egyel minden este turot 1 het alatt ugy is megunod.
Ezert, 500g hust (105g min) de vhol mondjuk csirkemellbol 24g ot irnak 100gra.
, 200g zabot(27g), 3 shaket szamolok (66g) .
Ez igy 198g. Reggel dutan es este. Iszok shaket.
Na az estit turoval felvaltva fogom inni/enni.
Reggel a zabomat a feherjevel izesitem igy az szinten elengedhetetlen.
A dutani az edzes utan jön, viszont pihenonapkor a dutani shake helyett sokszor szilard kaja megy be.
Ja es 93kg vagyok es tomegelek.
2018. márc. 3. 11:31
12/20 anonim válasza:
Naturalban amennyi feherje mennyisegre szukseg van, siman megoldhato normal etkezessel is. En 200 grammot viszek be, aminel tobb, batran kijelenthetem, hogy senkinek sem kell naturalban, es meg sem kottyan. Napi 700 gramm hus, par darab tojas, plusz ami a novenyi feherjekbol jon, es meg is van.
2018. márc. 3. 23:26
13/20 A kérdező kommentje:
Osszesegeben nem lennek előrébb, hogy ha a feherjeport mellozom az etrendembol?
2018. márc. 4. 10:40
14/20 anonim válasza:
A fehérje az fehérje, a portól se leszel izmosabb mint a csirkétől és neked sokkal kevesebb is elég lenne mint amennyi fehérjét beviszel..izmosabb nem leszel csak dagadtabb és drágát kulázol :D A fehérje az izmoknak kell..de nem hiszem hogy szín tiszta izom vagy zsír nélkül..szerintem kb 10 kilót nyugodtan levonhatsz a súlyodból és azt szorozd meg 1,5-el..Ne vegyél ilyen porokat mert semmi értelme és már sokan elmondták de még mindig nem fogod fel, csak hajtod ugyan azt amit 2 oldalnyi válasszal ezelőtt.
2018. márc. 4. 12:38
15/20 A kérdező kommentje:
De miert zsirtalan tomeggel kellene szamolnom. Akivel csak beszeltem mindenki a teljes testomegevel szamolt.
2018. márc. 4. 12:47
16/20 A kérdező kommentje:
Meg a kaloria bazis is a teljes testtomegemmel szamol.
2018. márc. 4. 12:53
17/20 anonim válasza:
Gondolj bele, egy 500 kilos kover embernek, napi 1 kilo feherjet ajanlanal? A zsirszoveteknek nem kell feherje. Ha csak 20 kilo zsir van az emberen, akkor is 40 grammot a zsirra szamolunk, ami sok feherje feleslegesen.
2018. márc. 4. 13:28
18/20 anonim válasza:
Így van a zsírnak nem kell fehérje..
De lefogadom tipikusan olyan vagy aki napi 12 órában olvasgatja a marketing maszlagot hogy megvehessen minden kiegészítőt meg fennakadsz hogy 100 g csirkemellben 20 vagy 24 g fehérje van..edzeni meg elfelejtesz vagy csak felületesen végzed
2018. márc. 4. 13:34
19/20 anonim válasza:
most jöttem onkológiai előadásról: minden rákot okoz. tök m1 mit csinálsz. Pozitív életszemlélet rulez.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!