Szálkásításkor mehet 3g/testzsír szénhidrát?
Figyelt kérdés
Az igaz hogy 1 éve nagyon kövér voltam,de szerintem nem vagyok hízékony mert a tömegelés során alig jött fel zsír2018. márc. 1. 21:25
1/14 anonim válasza:
Mi az a 3g/testzsír szénhidrát?
2/14 A kérdező kommentje:
3g/testsuly... Elirtam:S
2018. márc. 1. 22:17
4/14 anonim válasza:
Ha megvan a kello feherje, zsir es meg marad annyi kaloria, hogy beleferjen annyi szenhidrat, akkor mehet.
5/14 A kérdező kommentje:
Hát de most komolyan,200g szénhidrát alatt hogy egyek? Az egész napi rizs adagom 160...70kiló vagyok.
2018. márc. 2. 13:21
6/14 anonim válasza:
2g/ttskg fehérje elég.
A többi kalóriát pedig másból oldod meg, most az tök mindegy, hogy zsirból, vagy ch-ból.
Az a lényeg, hogy annyit kell bevinned, hogy heti 1-0,5kg-ot fogyj.
És a viz, zöldség bevitelre is figyelj.
Hogy most te mennyi kalóriával fogysz, az egyénfüggő.
Ha pedig kevésnek találod a kaját, akkor mozogj többet és akkor többet ehetsz.
7/14 A kérdező kommentje:
Igen,azt tudom de nem értem miért lenne sok 3g/testsúly...mondom csak a rizs adagadom 160g szénhidrát...
2018. márc. 2. 13:27
8/14 anonim válasza:
Nem mondtam én azt, hogy sok.
Mondom, ha heti 0,5-1kg-ot fogysz, akkor jólvan az.
Ha kevésnek érzed a kajád, akkor csináld lassabban, a heti 0,5kg-os fogyással is lelehet fogyni. Ja meg amit mondtam, a mozgás segit elégetni a kalóriákat, igy többet tudsz majd enni.
9/14 A kérdező kommentje:
A 2. írta hogy túl sok,nem te! Köszi a segítséget,úgy tervezem hogy amikor nem edzek,lemegyek futni,és akkor mindennap kp 2500lesz az alapigényem,és 2000 kalóriát fogok enni
2018. márc. 2. 13:45
10/14 anonim válasza:
Siman, en a 95 kilommal 150 gramm szenhidraton vagyok, ne kenyeskedj. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!