Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Akaroki edzeni eszővel fitnesz...

Károly a Király kérdése:

Akaroki edzeni eszővel fitneszbe. Hogy kell elkerülni a felfújt izmokat, hogy ne legyek olyan mint akik színpadon pótolnák?

Figyelt kérdés
És milyen porokat vegyek?
2018. febr. 28. 12:36
 1/8 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, olyan nem leszel.. nem kell semmi por, eddz kemenyen, azaz heti 3 teljestestedzes + tomegnovelo etrend google.
2018. febr. 28. 12:41
 2/8 anonim ***** válasza:

Soha nem leszel olyan, mint "akik színpadon pózolnak". Vehetsz akármilyen kiegészítőt a boltban, ehetsz akármennyit, akármilyen minőségű ételekből, a lehető legnagyobb figyelem mellett akkor sem.

Talán egy Amerikai Kapitány/Thor és egyéb kigyúrt bosszúálló küllem hozható így, de annál nem több. Ha neked az is felfújt és túlzás akkor nincs mást tenni, mint csökkenteni az edzés intenzitását, avagy kevesebb tápanyagot bevinni. Nem ördögtől való ez.

2018. febr. 28. 12:42
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Imadom ezeket a kerdeseket. Mintha aki edzene egyszer csak ugy kelne fel mint Phil Heath. Nyugodj meg, sosem fogsz ugy kinezni. Kozeleben sem.
2018. febr. 28. 13:16
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Úgy hallottam a lósperma az egyetlen dolog, ami megakadályozza. Királyként pedig biztos van egy ménesed. Javaslom reggelente elégítsd ki őket orálisan. Én is azt hittem, hogy nem igaz és most akkora vagyok, mint góliát.
2018. febr. 28. 13:49
 5/8 anonim ***** válasza:
Fejlődik a testépítés humor szekció? Ez mindig öröm.
2018. febr. 28. 13:57
 6/8 palilaci ***** válasza:
Sokkal hatasosabb lett volna a kerdes, ha nevedben is ejtesz szandekos helyesirasi hibakat.
2018. febr. 28. 22:16
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem akarsz Kokszos Károj lenni?
2018. márc. 1. 15:53
 8/8 anonim ***** válasza:

"Sokkal hatasosabb lett volna a kerdes, ha nevedben is ejtesz szandekos helyesirasi hibakat."

Beavatlak: sikerült neki.

2018. márc. 8. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!