Hogyan merjem ki helyesen a hús adagot 1 napra?
Nyersen szoktam 0,5kg 1 napra 3 etkezesre szetosztani.
Vhol 21g ot irnak vhol 25g ot a csirkemellre.
Sutve 490gbol lett 355g.(Sütőben)
Majd megneztem ennek mennyi sutve, 118ra jott ki, viszont mas oldal meg csak 85ot irt feherje tartalomram
Melyiknek lehet akkor hinni?
Mert ha nyersen nezem ugy meg szinten attol fugg melyik oldalra hallgatoo de 100 alaphangon megvan.
(vagy 2 3 hust megettem belole tehat plusz 10g)
Mit számít hogy sülten mit ír?
Leméred nyersen és annyi lesz benne sülten is. Ha félig sütöd át akkor több lesz a hús tömege mint ha teljesen átsütnéd. Így az egységnyi tömeghez kevesebb fehérje párosul, de összességében mind 2ben ugyanannyi a fehérje csak a jobban átsültben kevesebb a víz
Értem, ugyanigy gondoltam, csak oldalakat hasonlitva tok változó jott ki.
Melyik oldalt hasznaljatok az ételek kalória tartalmat illetően?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!