Hátra mennyi gyakorlatot érdemes végezni?
Figyelt kérdés
3 hónapig teljes testes átmozgató edzést végeztem, most viszont szeretnék jobban rákoncentrálni az egyes izomcsoportokra.
Amiket szoktam csinálni (itthon edzek húzódzkodni nem tudok)
-mellhez húzás széles/szűk fogással
-nyakhoz húzás
-döntött törzsű evezés
-felhúzás
-fűrészelés
Ezekből 1-1et csináltam eddig hátra, amihez kedvem volt. Na de most szerintetek hogy válogassam össze, hogy ne eddzem túl magam? 3x8at szoktam belőlük csinálni. 3 gyakorlat elég ezek közül? és azt lehet 2 naponta, vagy csak 1 héten egyszer?
2018. febr. 25. 17:41
31/34 anonim válasza:
Rendben. És ha a kérdezőnek is az vállna be? Ha osztott edzésterv,akkor csak jó mert 2x is kap terhelést a hát :)
32/34 anonim válasza:
Kezdőként nem kell osztottal nyomatni, bár mindenki úgy edz, ahogy akar.
Érdemesebb lenne elkezdenie egy teljes testes, vagy egy A-B bontású tervet.
Pl. Icf 5x5.
33/34 anonim válasza:
Kikell próbálni mind2-t a kérdezőnek,amelyik neki jobban esik :)
34/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszát. Látom nem mindenki ért egyet a másikkal és ez rendben is van mert igazából mindenki kicsit máshogy csinálja. Felesleges ezen vitatkozni, azt hiszem tényleg nekem is ki kell próbálnom többféle verziót aztán eldöntöm melyik lesz jó nekem. Még jöhetnek válaszok/tanácsok. Köszi még1x mindenkinek megy a zöld
2018. febr. 28. 19:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!