Multi-Pro Plus nem lesz egy kicsit sok? Lehet bajom tőle?
Annyi hülyeséget lehet mostanában olvasni a multivitaminokról, hogy rákot okozhatnak, semmi értelmük stb.
Az utóbbi egyértelműen kamu, mert sok kedvező hatást érzek, például mindenkit kifektetett egy hétre az influenza a környezetemben, kivéve engem. Pedig eddig minden évben simán elkaptam, ha mellettem is influenzásak voltak. Érdemes berendelni 3.-4. dobozzal is, vagy ez már túl sok lenne a szervezetnek? Lehet mellékhatása? Egyik reggel szédelegtem kicsit, nem tudom, hogy a brutális vitamin adagnak tudható be. Esetleg valami gyengébb vitamin? De melyikben van még ilyen széles skálán minden.
A tesztalanyok B6-vitaminból a javasolt mérték több, mint 14-szeresét (1429%), B12-vitaminból pedig a 22-szeresét (2200%) szedték tartósan.
Amit a Multi-Pro Plus tartalmaz:
Vitamin B6 (Pyridoxine) 25 mg 1785%
Vitamin B12 95 µg 3800%
Tehát még ennél is magasabb.
Nem,nem lehet vitaminnak mellékhatása.kihugyozod ha sok van belőle.
Amitől meg lehetne,abból úgysincs semmibe se annyi még ha havi adagot szednéd be egy nap alatt.
Multipro-ból az egy zacsi mehet naponta oszt kész nem kelk több,se kevesebb.
Ha tényleg beteg vagy C vitamint valóban lehet emelni,amikor náthás vagyok felszoktam menni 3g-ig és érezhetően jobb,1-2nap alatt lemegy rólam.
De egyébként szentgyögyi albert is írdatlan dózisokat szedett mikor beteg volt,nyílván ő is hülye volt hozzá.
"kihugyozod ha sok van belőle"
Azt észre vettem, hogy olyan neon sárgát hugyozok azóta, hogy világítana a sötétben.
simám mehet napi 1-2g c vitamin. Náthánál van, hogy 3 óránként bekapok 1g-ot. Volt, hogy úgy lehúzta 2 nap alatt, hogy vizeletvizsgálat sem mutatta ki 3. nap, hogy előző napokban tomboló náthám volt, pedig ferezis miatt erre vizsgáltak
DEKA vitaminokkal óvatosan, mert azok nem vízoldékonyak, így túladagolásuk mérgezést okoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!