Multi-Pro Plus nem lesz egy kicsit sok? Lehet bajom tőle?
Annyi hülyeséget lehet mostanában olvasni a multivitaminokról, hogy rákot okozhatnak, semmi értelmük stb.
Az utóbbi egyértelműen kamu, mert sok kedvező hatást érzek, például mindenkit kifektetett egy hétre az influenza a környezetemben, kivéve engem. Pedig eddig minden évben simán elkaptam, ha mellettem is influenzásak voltak. Érdemes berendelni 3.-4. dobozzal is, vagy ez már túl sok lenne a szervezetnek? Lehet mellékhatása? Egyik reggel szédelegtem kicsit, nem tudom, hogy a brutális vitamin adagnak tudható be. Esetleg valami gyengébb vitamin? De melyikben van még ilyen széles skálán minden.
Én nem is akarok többet, semmi ilyesmit nem írtam a kérdésemben, valami gyengébben gondolkoztam.
Köszi a választ.
--gömb--
Nekem nincs fűtve a hàzam, ezert van hogy 3 adagot szedek a multi pro plusból. Amugy az nem igaz hogy a sok c vitaminnak nincs ertelme.
--gömb--
2-3g? Még a 20-30g is elfér szélsőséges igénybevétel mellett.
"2-3g? Még a 20-30g is elfér szélsőséges igénybevétel mellett."
forrás? Én sose találtam bizonyítékot hogy ilyen mega adagnak van-e értelme. Pár grammnál többel egyszerűen nem tud mit csinálni a szervezet és a betegséget se előzi meg jobban. Még kokszolva se kell ilyen 20.000 mg úristen. Értelmetlen. Placebónak jó.
"About 70-90% of vitamin C is adsorbed by the body when taken orally at normal levels (30–180 mg daily). Adsorption is only about 50% for daily doses of 1 g. Oral administration, even of mega doses, cannot raise blood concentration above 0.22 mM."
--gömb--
Ez az én tapasztalatom. Hamarabb elmulik/konnyebben kivédem a megfàzàst ha sok c megy , mintha nem, es a kozerzetem is jobb. Nem fogok tanulmanyokat olvasgatni, a tapasztalat vezet.
--gömb--
"A b vitaminok hosszu tavon ràkot okozhatnak"
Nettó baromsàg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!