Erőkeret mellé érdemes beszerezni Scott padot?
Figyelt kérdés
2018. febr. 25. 11:41
1/8 anonim válasza:
Felesleges. Az árából fekvenyomópadot, vagy francia rudat vennék. Ha ezek megvannak, akkor súlytárcsát.
2/8 anonim válasza:
Ha amúgy is van állítható padod, akkor azon meg tudod oldani az egykezes változatot, de amúgy huszadrangú gyakorlat.
3/8 anonim válasza:
Nem.Eléh bicepszre sima karhajlítás egy vagy kétkezessel
4/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.Francia rúd is van, akkor inkább egykezesekbe fektetem az árát.
2018. febr. 25. 13:13
5/8 anonim válasza:
Nem elsősorban SÚLYOKAT vegyél, az úgyis elvisz egy csomó pénzt. Meg ennél sokkal fontosabb, hogy tudjál valahol húzódzkodni. Én pl. egy hex rudat ezerszer előbb vennék mint Scott padot, vagy francia rudat...
6/8 A kérdező kommentje:
Annyira nem is szeretem az egykezeseket.Egyébként húzódzkodóm meg tolódzkodóm van , sőt gyűrű is!Hex rúdat megnézem mennyiért lehet beszerezni, nem rossz ötlet.
2018. febr. 25. 14:04
7/8 A kérdező kommentje:
Mondjuk az a baj,hogy mindegyik 50 mm-es ahogy elnézem, de nekem 30 mm-es súlytárcsáim vannak.
2018. febr. 25. 14:10
8/8 anonim válasza:
Csak azért mondtam, mert bicepszed potenciáljának kb. 95%-át el tudod érni súlyozott húzódzkodással. Gyűrűn még jobb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!