Scott padot érdemes beszerezni otthonra?
Figyelt kérdés
Használtan lehet találni 20-25 ezerért jókat.Vagy teljesen felesleges?2018. febr. 16. 23:54
1/11 anonim válasza:
Ha használod nem felesleges. Ha nem fogod használni felesleges.
Ha az ár-értékre vagy kiváncsi akkor megéri hogyha csak otthon edzel.
2/11 anonim válasza:
Nekem van otthol, és az egyik kedvenc gyakorlatom
3/11 A kérdező kommentje:
Sima rúddal és francia rúddal elég végezni rajta a gyakorlatokat?Nincsenek egykezeseim és annyira nem is szándékozok egyenlőre beszerezni.
2018. febr. 17. 00:25
4/11 anonim válasza:
Teremben is fölösleges.
Akkor jó ha még kezdő vagy és mindentől fejlődsz, vagy ha koxolsz.
6/11 anonim válasza:
Nem tudja ő sem, csak bebüfög ide valamit oszt' kész. Mostanában rengeteg ilyen van.
7/11 A kérdező kommentje:
Elég ha rúddal használom a Scott padot?
2018. febr. 17. 11:09
8/11 anonim válasza:
Elég, de ettől függetlenül érdemes lenne egykezeseket is beszerezned pl.: oldalemelés.
9/11 anonim válasza:
nekem az egyik legjobb gyakorlat a scott,itt érzem igazán a bicepszem hogy dolgozik
10/11 anonim válasza:
Teljesen felesleges. Nekem 54-es karom van, scott nélkül, naturálban. Tádááám.
Azoknak való, akik nem bírnak koncentráltan felhúzni. Én az agyammal zárom ki a csalást, nem egy eszközzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!