Westerfeld Scott: Csúfok és Stephanie Meyer: Burok című könyvét érdemes megvenni/elolvasni?
Figyelt kérdés
olvasta ezeket valaki? milyen volt?2009. aug. 19. 21:27
1/5 anonim válasza:
Szia
Én olvastam Stephenie Meyer: Burok c. könyvét és nagyon tetszett!!!
Az elején nem tűnt érdekesnek, többször is letettem, de aztán tovább olvastam és nem bírtam letenni : )
Mindenkinek csak ajánlani tudom, nem csak szórakoztató, de elgondolkodtató is.
2/5 anonim válasza:
Hát nekem nem tetszett.Elolvastam miről szól és a téma egyszerűen nem ragadott meg,de ha nagyon érdekel,akkor olvasd el,nem veszthetsz semmit:D
3/5 anonim válasza:
elöző vagyok.
bocsi a Westerfeld Scott:Csúfok című könyvét nem olvastam.
4/5 anonim válasza:
szia. én olvastam a csúfokat és nekem nagyon tetszett. én mindenkinek ajánlom. írtó jó könyv. szerintem megéri megvenni. én megvenném ha lenne rá pénzem. mivel nincs marad a könyvtár. : D 14/L
5/5 anonim válasza:
a Csúfok nagyon-nagyon jó!
a második része a Szépek is
Tudja valaki hogy mi a harmadik részének a címe?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!