Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Lehet-e barátnőm ha nem...

Lehet-e barátnőm ha nem vagyok kigyúrva?

Figyelt kérdés
16 éves fiú vagyok 72 kg vékony karom van szóval szerintetek ennyi idősen baj ha nem vagyok kigyúrva?
2018. febr. 22. 21:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nekem nem ment ossze en nem vagy megpuffadva
2018. febr. 23. 08:55
 12/16 anonim ***** válasza:
Latom a birkák nem ertik a szarkazmust. Na mindegy.
2018. febr. 23. 09:04
 13/16 anonim ***** válasza:
Nem az erossege gyk nepenek a szarkazmus.
2018. febr. 23. 11:44
 14/16 anonim ***** válasza:
hát igen vannak akik a kövérekre kopaszokra stb buknak, de a nők 95% a az izmos szálkás pasikra buknak! szóval csak jól jársz ha kisportolt vagy.
2018. febr. 23. 11:47
 15/16 rda85 válasza:

Sajnos, nem lehet.

Már írták többen is, hogy 16 évesen régen kigyúrtnak kell lenned - te meg nem vagy az.

Ha 16 éves pasi vagy s nem vagy kigyúrva, akkor lúzer vagy s nem lesz nőd sosem - ez van, max fiúd lehet.

A csajok csakis a kigyúrt pasikat kedvelik, ha ilyen nincs, akkor fanyalodnak a kopasz, dagadt, mackós, úgynevezett "aputestű" srácokra, de ez ritka, mint az ilyen pasik általában. Nézz csak körül, az utcán, a bankokban, a wellness szállókban meg a strandokon, mindenhol a kigyúrt pasik viszik a prímet, nekik vannak jó nőik, a többiek elenyésző kisebbségben vannak, dagadtak és randák, meg átlagosak. Átlagéletkoruk 16 év, szóval, elkéstél kicsit, de ne add fel!

Ha mindennap kigyúrod magad és mentálisan is edzel, akkor esélyed van egy igazi bomba nőre, aki csak rád vár!

2018. márc. 13. 00:55
 16/16 anonim ***** válasza:

Hát végig mész mondjuk Pesten látsz bőven vékony, pufi srácokat barátnőkkel, akik sok esetben csinosak is.

23 vagyok én, még csak randiaim voltak, 20 éves korom előtt annyira nem is foglalkoztatott a dolog, most már szükségét érzem.

Ha jó a szöveged sok múlik rajta, de azért valljuk be kevesen vannak, akik mondjuk nádszál fizikummal betolnak valami ütős szöveget egy csajnak. Van mindenre kivétel, de azt mondom egy alap fizikum azért kell, növeled az esélyed. Most alapból egy csinosabb lány, aki sportol is valamit még, nem biztos, hogy egy nyeszlett vagy pufi gyerekkel legyen. Vannak mindig kivételek, de szerintem kell egy alapszint. ÉS! inkább száraz legyen a tömeg, mint nagy és zsíros.

183 cm mellett 72 kg vagyok pont, 85 ig felmegyek kb, aztán szálkásítok.

Elment nekem is a kedvem az ismerkedéstől, az a baj a tükör ha nem azt mutatja nekem legalábbis, akkor még zártabb leszek. Jó az aki ebből ki tud lépni, de nekem mindenképpen kell egy jobb fizikum.

2018. aug. 2. 06:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!