Ha a búzasikér lisztet elkeverem mondjuk borsó fehérjével teljes értékű aminoprofilú keveréket kapok?
Figyelt kérdés
És ezt használhatom mondjuk pogácsa készítésre vagy rendes lisztként?2018. febr. 21. 22:30
1/1 anonim válasza:
A borsó alapból eléggé jó, de keverve még jobb a profil.
Amúgy, cronometerben aminosav szinten tudod követni, hogy mennyire ideális amit eszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!