Ha a kettő közül választhatnál, melyiket vennéd és miért?
Figyelt kérdés
Rizs vagy borsó-fehérje?
Kérlek, hogy indokold meg röviden a választásod!
Köszi előre is!
2017. máj. 10. 08:33
1/7 Cortez70 válasza:
Rizs. Állítólag a borsó protein brutal szar ízre. Élettanilag meg kb egyforma.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ez fontos szempont. :)
2017. máj. 10. 08:50
3/7 A kérdező kommentje:
Szerinted van annak valami jelentősége, hogy a borsóban 3-szor annyi arginin van mint a tejsavóban?
2017. máj. 10. 08:51
4/7 Cortez70 válasza:
Semmi észrevehető előnye nincs.
5/7 anonim válasza:
Egyiket se. Ha növényi kéne akkor myprotein vegan blend.
6/7 anonim válasza:
Így van a vegan blend talán a legelfogadhatóbb ízű...
Egyébként kóstoltam már mindent... a rizs is szar, de a borsó az igazán durván szar.
7/7 anonim válasza:
Meg összetételre is az a legjobb a jelenlegi piacon szerintem. Lényegében máris eldönti a kérdésed, mert benne van a borsó és a rizs protein is csak kapsz mellé még egy rakás enzimet, kendert is ami tényleg egy superfood, csak hasznos tulajdonságokkal és még szója sincs benne egyáltalán. Persze ízre ez se olyan, mint a tejsavó, de ez nem várható el szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!