Van egyáltalán olyan tömegnövelő, amit érdemes megvenni, nem jössz ki vele szarabbul, mintha külön vennéd az alkatrészeket?
Figyelt kérdés
Én még nem találtam ilyet. Ha tudtok, akkor írjátok ide be légyszi. És azt se venném rossz néven ha mindenki leírná, hogy mit iszik edzés után! Köszi.2011. máj. 27. 18:26
1/6 TOMAtm válasza:
2 kanál jumbó prof ot iszok,de csak edzés után.
2/6 clint válasza:
nincs ilyen. A tömegnövelő egy lehuzás kényelmeseknek. A jumbo, meg az abszolut lehúzás. Zabot fél kilót 150 ftért veszel, dextróz kilónként 400-ért. azaz 700 ftból megvan a 2,8 kilós (9ezer ft) jumbo szénhidráttartalma csak egy kis protein kell hozzá, és kész a házi jumbo.. Igaz vannak benne más adalékanyagok, de nem olyan mértékben hogy bármi külömbséget érezz a házi és a rendes között.
3/6 anonim válasza:
Tömegnövelők ráadásul nem is csak edzés utánra készülnek, hiába csak akkor jobbak igazán, mint a szilárd kaja. Ha megnézed, szinte minden komolyabb tömegnövelőben a ch és a fehérje rész is gyors közepes és lassú felszívódásút is tartalmaz. Ezekből edzés után neked igazán csak a gyorsakra van szükséged. Tömegnövelő annak lett kitalálva, aki szarik a kajába, egyszerűbb neki meginni reggel egyet meg edzés után eltelíti, mert kajálni már nincs kedve akkor.
4/6 A kérdező kommentje:
Na akkor nem én vagyok a hülye. Házilag ezerszer jobban megéri.
2011. máj. 27. 20:16
5/6 anonim válasza:
2. válaszoló, tudnál írni egy receptet, hogy te mit használsz/használtál tömegnövelésre ? én sima jumbot szedtem (egy 4 kilósat csak, és jó volt), ahhoz hasonló erősségűre lenne szükségem mert nehezen hízok és nem túl jó az étvágyam bár ez ellen kevés sörrel és vitaminnal(B6) egész jól küzdök már, ezek után én se fogok venni 10000+ér jumbót az biztos, annyit tényleg nem érnek ezek a porok..
6/6 clint válasza:
leírtam nem? zabpehely+dextróz+fehérjepor. Kb ez van a jumboban is. Egyébként is ahogy gregx is irta a világ legnagyobb hülyesége jumbot inni edzés után. Tele van rostokkal és emiatt lasabban tölti fel a glikogéneket. A zab nem jó edzés utánra.
Viszont abban nem értek egyet hogy csakis a gyors ch meg fehérje kell edzés utánra. Ilyenkor úgyis zabálja a tápanyagokat az izomzat, akár gyors akár közepes. Az is totál mindegy milyen a biologiai értéke a fehérjének. Edzés után a szója, a kazein is simán emészthető és jol hasznosul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!