Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Kreatinok közötti különbség?...

Kreatinok közötti különbség? Többi lent!

Figyelt kérdés

Szóval két kreatin között vaciláltam,és igazából az olcsóbbik mellett döntöttem,mivel egy alap anyagról beszélünk,amin szerintem nem lehet mit elrontani...,szóval van ez a két termék, [link]

[link]

annyi lenne a kérdésem,hogy ezek között a kreatin monohidrátok között van bármi különbség?

Azért az a 2000 forint különbség fél kiló és fél kiló között kicsit soknak tartottam,ezért döntöttem a gymbeam-es mellett,szerintetek hülyeség volt vagy zseni vagyok? köszi szépen!

2018. febr. 19. 19:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Azt elfelejtettem írni a vissza töltés miatt is. De ez is egy olyan dolog, hogy egy nagyon kemény több órás edzés után sem merülnek ki annyira a raktárai az izomoknak, hogy azt gyors töltéssel keljen pótolni...
2018. febr. 20. 13:57
 12/14 A kérdező kommentje:
Szóval ez a cukor menniseg ,ami a jumboban van,ez karos vagy még nem? Nem ertetlenkedesbol,csak meg nem vagyok vele annyira tisztában. De ha jol értelmezem,akkor a jumbo teljesen jo termek,csak az ára miatt nem kedvelik sokan.
2018. febr. 20. 15:02
 13/14 anonim ***** válasza:
A Gymbeam az "fapados monohidrát", a Scitec pedig Creapure, ami egy német cég gyárt, és egy kicsivel jobb minőségű (tisztább). A sima 99,9% tisztaságú, a creapure 99,99. Elenyésző különbség. A "fapados" monohidrátban kicsit több a szennyező, és Creapure elvileg mikronizált, ami miatt kicsit könnyebb feloldani. Nem hoztál rossz döntést, hogy az olcsóbbat vetted.
2018. febr. 20. 21:52
 14/14 anonim ***** válasza:

A Jumboval nem csak az a baj, hogy túlárazott, még az a legkevesebb. Hanem, hogy a rengeteg cukor ami benne van, hosszútávon baromira nem egészséges, kialakulhat cukorbetegség stb. Gyakorlatilag ha ledöntenél egy adag cukros üdítőt meg egy fehérje shaket, akkor ugyanott lennél mint a Jumboval.

Ahogy írták korábban, tejsavó fehérje plusz zabliszt és kész a tömegnövelő. A zab lassan felszívódó szénhidrát tehát mehet nyugodtan.

2018. aug. 8. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!