Kreatinok közötti különbség? Többi lent!
Szóval két kreatin között vaciláltam,és igazából az olcsóbbik mellett döntöttem,mivel egy alap anyagról beszélünk,amin szerintem nem lehet mit elrontani...,szóval van ez a két termék, [link]
annyi lenne a kérdésem,hogy ezek között a kreatin monohidrátok között van bármi különbség?
Azért az a 2000 forint különbség fél kiló és fél kiló között kicsit soknak tartottam,ezért döntöttem a gymbeam-es mellett,szerintetek hülyeség volt vagy zseni vagyok? köszi szépen!
A Jumboval nem csak az a baj, hogy túlárazott, még az a legkevesebb. Hanem, hogy a rengeteg cukor ami benne van, hosszútávon baromira nem egészséges, kialakulhat cukorbetegség stb. Gyakorlatilag ha ledöntenél egy adag cukros üdítőt meg egy fehérje shaket, akkor ugyanott lennél mint a Jumboval.
Ahogy írták korábban, tejsavó fehérje plusz zabliszt és kész a tömegnövelő. A zab lassan felszívódó szénhidrát tehát mehet nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!