Kreatinok közötti különbség? Többi lent!
Szóval két kreatin között vaciláltam,és igazából az olcsóbbik mellett döntöttem,mivel egy alap anyagról beszélünk,amin szerintem nem lehet mit elrontani...,szóval van ez a két termék, [link]
annyi lenne a kérdésem,hogy ezek között a kreatin monohidrátok között van bármi különbség?
Azért az a 2000 forint különbség fél kiló és fél kiló között kicsit soknak tartottam,ezért döntöttem a gymbeam-es mellett,szerintetek hülyeség volt vagy zseni vagyok? köszi szépen!
háát az a helyzet, hogy ez az olcsóbb kreatin jobb mert olcsóbb nézet eléggé téves. Rengeteg kreatin vizesít! Én egy kúrát végigtoltam a scitecesből, mert ajándékba kaptam és elmondhatom, hogy rendes étrend mellett nem hogy tömegben de még erőben sem éreztem semmi pluszt. A vesét terheli és semmi hatékonysága. Lefognak itt a szakik pontozni, de az én személyes tapasztalatom a scitec kreatinnal negatív. Továbbá 4 haverom szintén a te elveidet követték és a gym beamosat használták, szintén semmit tapasztalva. Én ha legközelebb ilyesmihez nyúlok, hamarébb a weider márkáknál fogok körbenézni mint ilyen olcsó szarokmellett.
Én inkább lebeszélnélek erről, bár nem foglak tudni mert elhatároztad, hát akkor próbáld ki, de ne számíts hatalmas változásra.
A kérdésedre vszont kérdeznék! Van az originál nutella és van pl a lidls. te a lidlset fogd megvenni mert a negyedébe kerül és barna? na ugye hogy hülyeség :) (személyes kedvenc példám az ilyen olcsóbbat veszem mert olcsóbb fajta kérdésekre :D)
Na akkor leírom. Látod veled egyetemben a sok kis majom, csak leponrozni tudott, válaszolni már büdös lett a nyomingereknek.
Teljesen mindegy melyiket veszed. Nem lettél zseni, hanem csőrobb. Főleg ha ilyenekre vered el a pénzed, hogy Jumbo.
Ihatnál kreatinos limonádét is. Amilyen mennyiségben ezeket ajánlják hamar cukor beteg leszel tőle.
A gyors felszivodas és a tápkiegeszitok 99% drága hulladék, izomepites szempontjából a normális kajákhoz hasonlítva.
Ha nagyon szórni akarod a pénzt és nyalogatni akarod a kalóriát vegyél egy olcsó wheyt meg pár kiló zabot és kész is a tömeg nővelő.
A kreatin a maradék 1%-k ba tartozik. Valakit kikészít (gyomor) a monohidrát ezért vannak kevertek belőle. Az ami miatt két kreatin monohdirat között ár különbség van, az amiatt van, mert az egyik túl árazottabb mint a másik. Szemcse, marketing különbségek vannak ami meg egyáltalán nem érdekelt izomepites szempontjából. Vagy az oldódás, de langyos vízben még a legdurvább is viztisztán oldódik fel. A legolcsóbb is jó és ez igaz az összes tapkiegeszitore is, nem csak a kreatinra.
Egyébént nem kell túl számolni a kreaint. Napi 5gramm fölött mindet kihugyozod. Sőt ha nem egészíted ki, csinál magának a szervezet kajából is. Cikilizálni sem kell és mehet szálkásitaskor is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!