Megnéznétek ezt a videót és leirnátok a véleményeteket? Előtte olvass leirást légyszives.
Szóval a cim az kicsit clickbaites, angol tudás kell, mert fontos amit mond, igy biztos nem értitek félre.
1 perctől kezdődik mondhatni a videó. :)
Normálisan kifejtett válaszokat várok,nem csak ilyen "ez hülyeség" jellegűeket.:) Előre is köszi
Na, a videó után egyből be is rendeltem 20 raklap myprotein terméket, a ruhatáramat meg teljesen lecseréltem full gymshark-ra.
Lényeg, hogy ja, ha nagyon pontosan ki tudod számolni, hogy mennyi kalóriával tartod szinten magad, és csak minimálisan eszel egyre többet, akkor nem lesz drasztikus zsírosodás, ez reális elképzelés.
Én annyira matekoltam ki magamnak a dolgot, hogy csinálom az időszakos böjtöt, jól hangzik igazából az egyszerűsége miatt. Másrészt kalóriadeficitet mindenképp belőném, tehát nem akarnék egyszerre izmot növelni és zsirt leadni, maradnék annál hogy zsirvesztés, aztán ha annak vége akkor tiszta tömegelés. Nem pörögnék rá annyira arra hogy mindig pontosan 2200kcal, arra koncentrálnék hogy erőből ne veszitsek, gondolom akkor nem nagyon megy le izom, azon kivűl pedig persze tükör, és nézném a mérleget is.
De gondolom érted a kérdésem lényegét, hogy a szálkásitás legegyszerűbb módját keresem, belebuktam már egy párszor. Mindig rápörögtem arra hogy ennyi fehérje meg annyi ch, meg napi szinten számolgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!