Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ez a kaja igy milyen egy napra?

Ez a kaja igy milyen egy napra?

Figyelt kérdés

Sziasztok :)

19 eves lany vagyok, fogyni szeretnek (mi mast? :D). Elmondom mit eszek ma, es szeretnem ha segitenetek, hogy mi valtozhatna. Szoval reggelire zabkasat csinaltam (zab, chia mag, viz, ezt osszeforralom, vegen egy pici fahej es belekockaztam egy almat). Eljottem melozni, tizoraira hoztam egy banant. Ebedre majd 5 fasirtot fogok enni egy kis sargaborsofozelekkel (ami tenyleg keves, mert maradek, es liszt nelkul keszult, tulajdonkeppen csak a sargaborso maga). Delutan az egyetemre pedig egy teljeskiorlesu zsemlet viszek, amit en sutottem szoval tenyleg teljes kiorlesu, es teszek bele cottage cheeset, csirkemell sonkat meg zoldseget, valoszinu majd ilyen salatamixet. Es akkor vacsira kene meg vmi otlet :D vagy be vacsizzak mar?

ha vannak olcso kajaotleteitek annak nagyon orulnek :))))

heti ket crossfit edzesre jarok, meg futni szeretnek elmenni emellett meg. Nagyjabol oke a dolog? mit valtoztassak?

koszi elore is! :)

2018. febr. 19. 08:33
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Fogyáshoz az kell, hogy kevesebb kalóriát vigyél be, mint amennyit elhasznál a szervezeted. Tehát ezt nem tudhatjuk. Amúgy jól hangzik..De ez nem garancia a fogyásra. Én napi kb 4000 kalória mellett is tudtam fogyni amikor aktívan bicikliztem nyáron. van aki meg 2500tól hízik
2018. febr. 19. 12:15
 2/3 anonim ***** válasza:
Ez nagyon kevés kaja
2018. febr. 19. 15:13
 3/3 anonim ***** válasza:
Reggelre egyél inkább zsírosat a kása helyett úgy, hogy kalóriába ca ugyan annyi legyen. Azért volna jó így, mert ilyenkor ürül az epéd, ennek szerepe van a zsírháztartásodban, talán segít. Ha szedsz vitamint, akkor annál az étkezés él vedd be, amiben van zsír. Némelyik zsírban oldódik, így jobban felszívódik.
2018. febr. 20. 04:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!