Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Jo kaja egesz napra?

Jo kaja egesz napra?

Figyelt kérdés

Holnapra ugy terveztem hogy a napi ch bevitelem (375g) nagy reszet 300 g ot 3 csomag rizsbol fedeznem. Jo ez? Igazabol a legtisztabb kaják egyike .

A masik. Ma ettem 2 kocka sutit meg ettem egy kis pudingot. De nem igen leptem tul a napi bevitelt , talan 20gmal. Ebbol nem lesz zsirosodas nem?

2014. okt. 28. 19:41
 1/7 anonim ***** válasza:

Jó.

A napi össz tápanyag bevitel számít, pici része nem gond, ha "szemét" kajából jön. És nem egy nap számít.

2014. okt. 28. 19:43
 2/7 anonim ***** válasza:

Nem, abból nem lesz nagy zsírosodás.

Az elsőt meg majd valami okosabb megmondja :) Bár nem tudom, 3csomag rizs egész napra..

2014. okt. 28. 19:45
 3/7 anonim ***** válasza:
Én be is híznék annyi rizstől mert endomorf vagyok. Szóval nem mindenkinek kevés az a rizs.:)
2014. okt. 28. 19:46
 4/7 A kérdező kommentje:
Ez lehet hulye kerdes lesz de ha tiszta kaja a rizs akkor hogy hogy hiznal tole? Nincs annyi szuksegleted?
2014. okt. 28. 19:51
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha túl nagy a kalória plusz, akkor hízol akkor is, ha tiszta a forrás. A kalória plusz mértéke számít. Nekem kevés kell. Ennyi.
2014. okt. 28. 19:52
 6/7 A kérdező kommentje:
Ertem. Koszi :)
2014. okt. 28. 19:56
 7/7 anonim ***** válasza:
Szívesen.:)
2014. okt. 28. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!