Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Lenne látsza hogy ha én most...

Lenne látsza hogy ha én most alapból vékony vagyok,185cm magas 60kg 15éves fiú És neki állnék edzeni naturba porok nélkül akkor nagyobb lenne a karom vagy még kisebb lenne?

Figyelt kérdés
2018. febr. 17. 17:20
 1/4 anonim ***** válasza:
a sporttol none az etvagyad, es akkor hizhatnal, ami nem zsirkent jelenne meg rajtad, hanem egy kicsit elonyosebb kulso formajaban. de ehhez oda kell figyelned arra, hogy rendes , taplalo eteleket egyel ( nem csirke rizzsel) , de nem is chips / csoki mindennap.
2018. febr. 17. 17:42
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha nem rontasz el valamit nagyon (túledzés, kevés evés, miegymás), akkor nyilván nagyobb lesz a karod. Mitől lenne kisebb, alig van rajtad zsír és izom se sok...
2018. febr. 17. 17:47
 3/4 anonim ***** válasza:
A csirke-rizs miért nem tápláló?
2018. febr. 17. 17:51
 4/4 anonim válasza:

Nos a magas emberekre nehezebb izmot pakolni az biztos, de szerintem látszódna. Nyilván nem úgy mint aki porokat iszik, de azert szerintem látványos lesz a változás.

Igaz nem konditermi gyakorlatok miatt, de nekem is megjegyezték az ismerőseim, hogy vállasodom, pedig csak heti 3szor úsztam.

A lényeg hogy tarts ki és nagyon sok kitartást kívánok!

2018. aug. 7. 00:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!