Figyelj, egyezek veled, hogy nagyon jo eredmenyt lehet elerni akar alacsony gyakorlatvalasztekkal is, viszont, nem hiaba van a hatadon annyi kulonbozo iranyban tapado izom, kulonbozo poziciokban, mas izomrostok vannak mechaniaki elonyben, igy magasabb gyakorlatvalasztekkal tovabb maximalizalhatod a fejlodesedet, ez egy anatomiai teny, nem az en szemelyes velemenyem.
2018. febr. 12. 16:36
12/21 anonim válasza:
Ez igy igaz. De kepzelj el egy csirkemellet. A csirke nem tudott volna kulon stimulalni annak a darabnak a reszeire, mert az egyben van, egyenletesen es egyszerre feszul meg mindenhol.
2018. febr. 12. 16:41
13/21 anonim válasza:
Az, hogy egy izomnak nem tudod a reszeit stimulalni, addig igaz, amig a rostoknak kozos tapadasi pontja van.
Igenis, van a mellizomnak is meg a bicepsznek is tobb resze, amik valoban nem izolalhatoak teljes mertekben, illetve nem vonhatoak ki egy osszetett gyakorlatbol teljesen, viszont van olyan pozicio, amiben elonyos helyzetben nagyobb az Aktivitas a mell felso, a kulccsonton tapado rostjaiban(dolt pados nyomas), illetve a BIcepsz ket feje kozt is eloszthatod a terhelest olyan modon, hogy a nagyobb felet az egyik fej kapja, a fogasszelesseg es a konyek a test kozeppontjahoz viszonyitott helyzetetol fuggoen, tehat nem teljesen tudomanyosan korrekt a TSM.
2018. febr. 12. 16:45
14/21 anonim válasza:
Nem vagyunk csirkek meg nem is tudom mikor lattam utoljara csirkemellet, de etem, hogy mire gondolsz.
2018. febr. 12. 16:52
15/21 anonim válasza:
Egyet ertunk akkor.
2018. febr. 12. 16:56
16/21 anonim válasza:
Igen.)
2018. febr. 12. 16:57
17/21 anonim válasza:
Végre nem veszekedés,hanem érvelés! ;)
2018. febr. 12. 17:06
18/21 anonim válasza:
Evezés, fekvenyomás.
Egy izomra egy gyakorlat.
2018. febr. 12. 17:26
19/21 anonim válasza:
Kell mind. Szerintem sincs szükség sok gyakorlatra de nem csak azt kell szem előtt tartani, hogy izmosásodás szempontjából pl. elég-e csak evezés hátra (szerintem nem de most mindegy. Akinek kicsit is fontosak az ízületei az eleve húzódzkodik. Akinek az szabotálja a fejlődését, hogy fekvenyomás mellé tolódzkodik is, az valamit nagyon félrenéz az edzésprogramozás terén.
2018. febr. 12. 19:24
20/21 anonim válasza:
Még a TSM-ben is két gyakorlat van hátra ha jól tudom. Felhúzás és evezés padon hassal..
Szerintem egy jó hátedzéshez egy evezés mindenféleképp kell(pl. Döntött törzsü), felhúzás is. Edzés elején saját testsúllyal mehet huzódzkodás bemelegítésképp. Ennél több tényleg felesleges.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!