Falra szerelhető húzódzkodó segítség!?
Üdv.
így a téli időkben szeretnék otthon a szobában húzódzkodni, ezért tervezek venni valami ilyent:
1 helyre birnám feltenni, ott a fal szerintem téglafal, 28 cm széles. A fal másik végén még 1 szoba van.
A kérdésem az, hogy hogyan lehetne biztonságosan felfúrni a falra úgy, hogy ne essen le, és ne rántsa ki a falat. Átfúrni teljesen, és a másik szobában csavarral ráhúzni? vagy csak valameddig befúrni, és csavar+tipli? Vagy más?
Nekem nagyon hasonló van. Nem fúrtam át a falat. Olyan hosszú tiplit tettem be, hogy két helyen a tégla "húsában van". Azaz, ahol nem üreg van a téglában. Kelllően vastag tipli kell, legalább 10-es vagy 12-es. Fent van évek óta és meg sem moccan.
Elég sok mindent szereltem fel a falra a családban. Minden falhoz ki kellett tapasztalni azt a tiplifajtát, ami jól tart benne.
azért jó fajta ez mert 4 ponton rögzíthető,így elég neki a tipli csavar.
a 2 pontos rögzítésűt már lehet variálni kellene,de olyat meg nem vennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!