Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért ilyen gyenge a karom?

Miért ilyen gyenge a karom?

Figyelt kérdés

Akármit csinálok, egyszerűen nem képes méretben növekedni és erősödni, mintha hiányozna a kar izmaimból ez a képesség. Példának: Felhúzás gurtnival 190kg, gurtni nélkül 140kg. Ez rohadt sok különbség. Fekvenyomás: 105kg széria, szűken 50kg. Mi a jó istent csináljak, hogy erősödjön/növekedjen? Most 36-os, már vagy két éve. Amúgy nagyjából az összes létező edzésmódszert kipróbáltam( alacsony- magas ismétlés, kontrollált negatív - robbanékony pozitív, ráfeszítés, mindent). De ha tudtok újat, nyitott vagyok mindenre. Vagy lehet ennyi a kar naturál maxom?

19/F

2018. febr. 11. 17:14
 1/6 anonim ***** válasza:
Jelenleg hogy edzel rá pontosan?
2018. febr. 11. 17:30
 2/6 A kérdező kommentje:
Két-két gyakorlat bicepszre és tricepszre is, többet nembirok rájuk csinálni, mert túledződnek. Bicre francia rúd 4xamennyi megy, és kalapács, tricre szűknyomás és tolódzkodás 4x amennyi megy. Amíg úgy csináltam, hogy pl 4x8, tehát nem bukásig, addig még kevesebbet fejlődött.
2018. febr. 11. 18:19
 3/6 anonim ***** válasza:
milyen magas vagy egyébként? kg-ban nőttél?
2018. febr. 11. 20:32
 4/6 A kérdező kommentje:
178cm vagyok, és nőttem kg-ban is, a testem többi része az fejlődik rendesen.
2018. febr. 11. 22:29
 5/6 anonim ***** válasza:

Próbald meg szuper szettben edzeni. Vagy mehet az is, hogy ugyan úgy, mint eddig, de akkor pl mellnapon menjen +1 bicepsz gyakorlat 3 sorozatba, hátnàl pedig tricepsz gyakorlat +4 sorozatba, ez legyen hetfo-kedd, penteken pedig egy normalis kar nap.

Vagy megpróbálkozhatsz mas edzes felosztassal pl push-pull-leggel.

2018. febr. 12. 08:40
 6/6 anonim válasza:
Étrendre figyelsz?
2018. febr. 13. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!