Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Melyik edzésmódszert alkalmazz...

Melyik edzésmódszert alkalmazzam zsírégetéshez? (kezdő)

Figyelt kérdés

Célom az, hogy fogyjak. Két dolgot szoktam csinálni, amire itthon lehetőségem van: súlyzózni, és szobabiciklizni.

Ha súlyzózom, akkor fél óra után, max 1 óra alatt teljesen elfáradnak az izmaim, és nem tudom tovább. A szobabiciklizés ennél sokkal tovább megy, általában másfél órát szoktam.

Az lenne a kérdésem, hogy azt a 30-40 perc súlyzózást megtoldjam-e szobabiciklizéssel, és így minden edzésalkalmamnak meglesz a kb másfél óra (ennyi időt tudok rászánni), vagy inkább azt csináljam, hogy egyik nap kizárólag szobabiciklizek, máskor pedig csak súlyzózok, de így azon a napon, amikor csak súlyzózok, sokkal kevesebb ideig tartana.

Tehát össze lehet rakni a kettőt, vagy külön-külön menjen?

2018. febr. 11. 09:07
 1/1 anonim ***** válasza:
Tudsz te sokkal több ideig súlyzózni, de fogalmad sincs a súlyzós edzésről, így először annak kéne utánanézni. Olvasd el a sárga kapszula c. könyvet pdf-ben.
2018. febr. 11. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!