Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hasprés gép használata után...

Hasprés gép használata után zsibbad a bal karom. Miért?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Vettünk 3 napja egy hasprés gépet (olyan mint az Oto Chili de más a márkája). A napokban használtam, de lezsibbad tőle a bal karom könyöktől lefele. Figyeltem a tartásokra, úgy csináltam a gyakorlatokat, ahogy le van irva. Mitől van ez a zsibbadás? Ez el fog múlni? Mit tanácsoltok, mit tegyek?
2018. febr. 8. 17:08
 1/3 anonim ***** válasza:
Mondjuk azt hogy edz mindenre ne csak hasra.Has edzéshez meg nem kell gép.Lábemelés hasprés plank.Ezt a gépet meg tedd fel a jófogásra vami balek úgyis megveszi majd gyorsan.A zsibbadás eredhet egy természetellenes pózba kényszerítéstől hosszabb támaszkodástól.
2018. febr. 8. 17:16
 2/3 anonim ***** válasza:
1.-es jol megirta, hogy mi a F van.
2018. febr. 8. 17:27
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha túl kötött a mozgáspályája a gépnek és nincs elég opció a normális beállítására, akkor ez simán előfordulhat. Ez a baj általában a gagyi otthoni eszközökkel.

Inkább csináld azt, amit az első leírt. Lábemelés, sima talajgyakorlatok hasizomra (van annyi a neten, hogy sose fogy el) illetve a plank. Vagy vegyél egy haskereket és bombázz.

2018. febr. 8. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!