Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért gyengült le a karom?

Miért gyengült le a karom?

Figyelt kérdés
Pár hónap kihagyás után újra elkezdtem edzeni de az első edzés után két nappal Oylan izomlázam lett hogy ki se tudtam egyenesíteni a karomat. Megvártam amíg elmúlik rendesen kb egy hétig aztán megint elmentem edzeni. De most pedig egy húzódzkodást sem tudok megcsinálni és lehúzásnál is éreztem higy nagyon Mem bírja a karom. Mitől lehet ez?

2018. jan. 20. 19:34
 1/6 anonim ***** válasza:
A combodban nem volt izomláz? Csak a karodban?
2018. jan. 20. 19:54
 2/6 A kérdező kommentje:
Az izomláz előtti edzésen csak felsőtestre edzeettem
2018. jan. 20. 20:00
 3/6 A kérdező kommentje:
És elnézést a rossz helyesírásért csak telefonról írok és túl kicsit a betűk.
2018. jan. 20. 20:02
 4/6 anonim ***** válasza:

Na itt az első hiba! Pár hónap kihagyás után mindig teljes testes edzésekkel kezdünk és természetesen sokat visszaveszünk a terhelésből. Nem edzünk hanem csak átmozgatunk.

Az első edzésnek kb. úgy kellett volna kinéznie, hogy 5-10 perc laza szobabiciklizés, egy kis gimnasztika, guggolás, fekvenyomás, felhúzás mindegyikből csak három munkasorozat és az is sokkal kevesebb súllyal, mint amennyit elbírnánk

2018. jan. 20. 20:24
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ.
2018. jan. 20. 20:25
 6/6 anonim ***** válasza:
Így van, nem szokta meg a szervezeted, ezért kihagyás után mindig alapos átmozgatás kell.
2018. jan. 20. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!