Miért van az hogy gyúrtam 2 db 2 kg-os súlyzóval és már ennyitől is fáj a karom?
Figyelt kérdés
Pénteken nyomtam velük 200 -at karra szombaton is ennyit, ma csak százat és már beleallt a fájdalom a jobb karomba, lehet meghúzódott az izom vagy nem tudom. Miért lettem en ilyen szar testel megáldva?? Ki szeretnem gyúrni magam. 25F2018. jan. 21. 16:24
1/8 anonim válasza:
Nem 2kg-s súlyzókba kell belenyomni 200-at, hanem mondjuk 6-8kg-sokba 8-12-t. Az izomnak regenerálódnia kell, legalább 24, de inkább 48 óra pihenő kell neki. Ja, és nem csak karra gyúrunk. Menj le konditerembe, keress fel egy normális személyi edzőt és csókolom.
2/8 anonim válasza:
Talán mert nem 3 nap alatt kell megcsinálni 500at full kezdőként.Fokozatosan kell felfelé haladva.ÉS a bemelegítés sem árt elötte.13f
3/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, nekem azt mondták kicsi sulyokal kell csinálni nagyon sokat és akkor szálkásodni fogok, akkor ez most sok volt nekem vagy a bemelegités hiánya lehet a baj?? ti hogy melegitetek be amugy??
2018. jan. 21. 16:56
4/8 anonim válasza:
Jólvan, jöhet a kövi kamu kérdés
5/8 A kérdező kommentje:
miért lenne kamu te agyhalott??
2018. jan. 21. 17:30
6/8 anonim válasza:
Ez az egyik legnagyobb sztereotipia hogy kis súly sok ismétlés szálkásit,a másik természetesen hogy a zsir alakuk át izommá. Kérdező nezz utána sok mindennek ha ki akarod gyúrni magad,sarga kapszula könyv vagy ha lusta vagy shop.builder szokott még jo cikkeket irni,mert alapvető elméleti hiányosságok vannak. És ha nincs meg az elméleti tudás,hogy mit miért akkor gyakorlatba se fog működni.
7/8 anonim válasza:
Még ha edzetlen is vagy, miért ne tudnád kigyúrni magad? Fiatal vagy, férfi vagy, felesleges rinyálni, tedd oda magad és ha nincs valami nagy bajod, jönni fog a siker, persze lassan, ahogy ilyen témában szokott.
Szálkásításnál az étrend számít, sosem kell 2 kilókkal szórakoznod. Az edzés alapvetően olyan, mint tömegeléskor, az étrend más.
8/8 anonim válasza:
Azért kamu mert nem tudom elhinni, hogy valaki ennyire hülye legyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!