Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Lehet 2-es tip. Cukorbetegekne...

Lehet 2-es tip. Cukorbetegeknek edzeni és milyen edzéstervet válasszak ha 173cmre vagyok 112 kg?

Figyelt kérdés
Szeretnék kb 25 kg ot veszteni úgy h a felesleges zsirtól megszabadúlni h minél kevesebb izmot veszítsek majd szerezzek.a célom nem kockàs has de 90 kg-l viszonylag jo izomzattal elégedett lennék.aki ahhoz is ért h a betegséggel milyen tapl.kieg.-őket szedjek+egy jó edzesterv,szivesen venném.

#táplálékkiegészítő #2.- nem inzulinos-tip cukorbetegség #diéta edzésterv
2018. febr. 7. 15:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem csak lehet, ajánlott. Sokat javít az inzulinérzékenységen. Kiegészítő nem kell. A táplálkozásodra figyelj oda! Többit megtalálod az interneten a testépítő alapismeretek közt. Az étrended nyilván kissé egyedi lesz a betegséged miatt. Ha megvannak az alapismeretek, te is össze tudod állítani.
2018. febr. 7. 16:00
 2/5 anonim ***** válasza:
91%
Nagyon engedékeny vagy magaddal.90 kilósan ugyanolyan elhízott lennél még.70 kiló legyen a cél,főleg ilyen szerintem súlyos és maradandó egészségkárosodással.Kiegészítő nem kell legfeljebb tojásprotein.Amire figyelned érdemes,hogy az energia nagyobb részét zsírból fedezd ne szénhidrátból és ne fogyassz semmiféle tejszármazékot tejsavót,vajat,túrót.
2018. febr. 7. 16:19
 3/5 A kérdező kommentje:
Valóban a szénhidrát a fő ellenség de a diabetologus szerint egyek sok turót,tejterméket,180 gr napi szénhidrátbevitel az ajánlott,de ha edzenék (amit nem ajánl) több kellene sztem mert kiszámoltam h ennyi kg -ra kell kb napi 165 g fehérje,255 g szénhidrát és 46 g zsír,ha normálisan edzek:(112×10+900)×1.2 v 1.4(én 1.3 al számoltam)és kijön napi 2100 kcal,aztán lebontva gr-okra igy jött ki az eredmény.s a 2100 kaloriát napi 4 v 5 re el kell osztani....igy számolom miből mennyit ehetek.ezt nem hallottam h zsírosan kellene enni.
2018. febr. 9. 17:56
 4/5 anonim ***** válasza:

Az a dietetikus akkor elmebeteg vagy 1980ban tette le a szakmát és azóta nem tanult semmit.A tejtermékek egėszséges emberbe se valóak nemhogy egy betegbe.

A ch bevitele is felháborítóan magas ahogy az alacsony zsír is.A ch és a tejtermékek inzulinválasza magas.Ezek túlevése miatt lettél beteg.A zsír inzulinválasza alacsony vagyis logikus hogy az energiabevitel jelentős részét ebből lenne érdemes fedezni.Ilyen problémåval a ch bevielt napi 50gben maximalizálnám és a kalôra nagyobbik részét zsírból fedezném.

2018. febr. 9. 19:01
 5/5 anonim ***** válasza:
Másik nézőpont szerint viszont a magas zsírbevitel okozza az inzulinrezisztenciát. Az igazság próbálgatással, méréssel deríthető ki.
2018. febr. 9. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!