Lehet 2-es tip. Cukorbetegeknek edzeni és milyen edzéstervet válasszak ha 173cmre vagyok 112 kg?
Figyelt kérdés
Szeretnék kb 25 kg ot veszteni úgy h a felesleges zsirtól megszabadúlni h minél kevesebb izmot veszítsek majd szerezzek.a célom nem kockàs has de 90 kg-l viszonylag jo izomzattal elégedett lennék.aki ahhoz is ért h a betegséggel milyen tapl.kieg.-őket szedjek+egy jó edzesterv,szivesen venném.2018. febr. 7. 15:20
1/5 anonim válasza:
Nem csak lehet, ajánlott. Sokat javít az inzulinérzékenységen. Kiegészítő nem kell. A táplálkozásodra figyelj oda! Többit megtalálod az interneten a testépítő alapismeretek közt. Az étrended nyilván kissé egyedi lesz a betegséged miatt. Ha megvannak az alapismeretek, te is össze tudod állítani.
2/5 anonim válasza:
Nagyon engedékeny vagy magaddal.90 kilósan ugyanolyan elhízott lennél még.70 kiló legyen a cél,főleg ilyen szerintem súlyos és maradandó egészségkárosodással.Kiegészítő nem kell legfeljebb tojásprotein.Amire figyelned érdemes,hogy az energia nagyobb részét zsírból fedezd ne szénhidrátból és ne fogyassz semmiféle tejszármazékot tejsavót,vajat,túrót.
3/5 A kérdező kommentje:
Valóban a szénhidrát a fő ellenség de a diabetologus szerint egyek sok turót,tejterméket,180 gr napi szénhidrátbevitel az ajánlott,de ha edzenék (amit nem ajánl) több kellene sztem mert kiszámoltam h ennyi kg -ra kell kb napi 165 g fehérje,255 g szénhidrát és 46 g zsír,ha normálisan edzek:(112×10+900)×1.2 v 1.4(én 1.3 al számoltam)és kijön napi 2100 kcal,aztán lebontva gr-okra igy jött ki az eredmény.s a 2100 kaloriát napi 4 v 5 re el kell osztani....igy számolom miből mennyit ehetek.ezt nem hallottam h zsírosan kellene enni.
2018. febr. 9. 17:56
4/5 anonim válasza:
Az a dietetikus akkor elmebeteg vagy 1980ban tette le a szakmát és azóta nem tanult semmit.A tejtermékek egėszséges emberbe se valóak nemhogy egy betegbe.
A ch bevitele is felháborítóan magas ahogy az alacsony zsír is.A ch és a tejtermékek inzulinválasza magas.Ezek túlevése miatt lettél beteg.A zsír inzulinválasza alacsony vagyis logikus hogy az energiabevitel jelentős részét ebből lenne érdemes fedezni.Ilyen problémåval a ch bevielt napi 50gben maximalizálnám és a kalôra nagyobbik részét zsírból fedezném.
5/5 anonim válasza:
Másik nézőpont szerint viszont a magas zsírbevitel okozza az inzulinrezisztenciát. Az igazság próbálgatással, méréssel deríthető ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!