Eddig teremben edzettem?
Figyelt kérdés
Sziasztok!Újra emelték a terem árát ahova járok.Minden évben emelték eddig,persze az emelésnek nagyon nincs látszatja..semmi újítás nem történt a 2 év alatt amióta oda járok,minden régi és ócska,télen nincs fűtés,akkor van meleg ha abban a kis szobában amit edzőteremnek csúfolnak sokan vagyunk..Szóval beszóltam a tulajnak aki elhordott mindennek és,hogy én egy mekkora paraszt vagyok és,hogy menjek el máshova edzeni...az lényegtelen,hogy a legközelebbi terem is 20km-re van innen..ez meg csak egy hobbi,nem költök rá még plus 20 ezret úti költségnek és társai...Szóval otthon kell edzek a barátnőmmel.Van 140kg súlyunk,egy rémesen szar fekpadunk,2 rúdunk,pár egykezes,5-20kg-ig.A lábam nagy,110kgbe,könnyedén megy a 4x8,lábtolót is 300kgvel szoktam csinálni 4x20,fekvenyomni is 90be nyomtam 4x6-8-akat,szóval volt már egy alap..Lényegében arra lennék kíváncsi,hogy ti is szóltatok volna a helyemben vagy ráhagytátok volna?Hogyha nektek is lennének otthon súlyaitok és heti 4-5 alkalommal tudnátok nyugodtan edzeni otthon is?2018. febr. 4. 08:39
1/3 anonim válasza:
Ha nekem lenne otthon 140 kg súlyom fekpaddal, hegesztenék hozzá egy erőkeretet, és meg se fordulna a fejemben hogy terembe járjak...
2/3 A kérdező kommentje:
Sajnos mi kidobtuk rá a pénzt.. :/
2018. febr. 4. 13:42
3/3 anonim válasza:
Jó, hát mik az igények? Én is amortizált terembe járok, fel van szakadva a szőnyeg, beázott a falak fele, ütött-kopott konkrétan minden. Pont ezért szeretem, hogy nincs kinyalva. A súlyok ugyanolyan nehezek, mint egy 14.000-es teremben és nem wellnessezni megyek oda, hanem beszarni.
A hőmérséklet, ami igazán aggályos...
Nem kell amúgy sok pénz az otthoni gépekhez, brutálisan túl vannak árazva a kondigépek, több százezer Forintokért árulják azt, amit én megcsinálok 30 ezerből. Csak kell egy hegesztő trafó, meg egy tüzépes látogatás a zártszelvényekért. Én is otthon csinálok majd 1-2 dolgot a meglévők mellé és nem kell járnom, mert egy évben 72.000 a bérlet és akkor még nem ültem kocsiba, azt meg csak megpendítem, hogy nem lesz foglalt gép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!