Lehet még belőlem valaki ha így folytatom testépítésbe?
Figyelt kérdés
15éves vagyok és 2éve edzek. Elég durva eredményeim vannak szerintemm. 176cm,80kg. Testzsír 10-11%
Fekvenyomás:115kg
Felhúzás: 180kg
Guggolás: 150kg
2018. jan. 31. 20:47
1/12 A kérdező kommentje:
Fekvenyomást elírtam,125kg*
2018. jan. 31. 20:48
2/12 anonim válasza:
A durva eredmény nem ez,hanem mondjuk,ha a derekad 70 centi,a vállöved 130,a mell-hátad meg 120 körüli.Lehet elírtad a sportágat és erőemelést akartál nem testépítést.
3/12 A kérdező kommentje:
Akkor erőmelés...De nekem mind a 2 fontos,hogy erős is legyek meg hogy minél jobban nézzek ki.
2018. jan. 31. 21:23
4/12 anonim válasza:
Bocs,de én ezt nem hiszem el...
5/12 A kérdező kommentje:
Ok,nem kell elhinni csak válaszolj a kérdésemre...-.-
2018. jan. 31. 22:25
6/12 anonim válasza:
Emelhetsz te 3 tonnat is fel felkezzel, ha nagyon rossz a genetikad akkor sose lehetsz jo
Forditva is igaz, lehetsz puhapocs, ha az izmaid rendesen reagalnak a 3 kilokra is meg jok az aranyaid akkor meg lehetsz bajnok
7/12 anonim válasza:
Ergo ezzel ogy nem nagyon tudunk mit kezdeni, szep szamok amugy, de en se magyon hiszem el
8/12 A kérdező kommentje:
Mit nem hisztek el ezen Jézus ereje emberek...tényleg jó kis közösség ez :D
2018. febr. 1. 00:29
9/12 anonim válasza:
Egy olyan kozosseg amit a hulye kerdeseiddel szennyezel, ugyanis ezt a kerdest nem lehet megvalaszolni (aki egy kicsit ert ehhez a sporthoz az ezt pontosan tudja)
10/12 anonim válasza:
Minden kis fiú itt ezt hiszi magáról. De ebből még jó ha jók az eredményeid sem érsz el semmit.
Nagyon max esetleg egy személyi edzőt, de csak azzal még éppen hogy fent lehet tartani egy testet. Persze ez már nem natural szint lesz, a natural az semmiben nem játszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!